Založený: 14 december 2008 Príspevky: 323 Poďakovaní 27 v 26 Príspevkoch
Zaslal: Ut február 02, 2010 7:27 pm Predmet:
no hlavne zozdiely su v : Počete stream procesorov , Priepustnosť pamäte , Frekvenciach ale inak je vsetko rovnake ... no len v dlzke je rozdiel 5 cm :D
Založený: 31 marec 2008 Príspevky: 568 Poďakovaní 18 v 17 Príspevkoch
Zaslal: Ut február 02, 2010 9:31 pm Predmet:
Ďakujem moc ale mohol by si mi nejako špecifickejšie popísať že čo je to Priepustnosťi pamäte a Počete stream procesorov ? Hoci študujem počítače ale ešte sme sa nedostali do rozboru grafík tak neviem porovnať a tak.
Založený: 14 december 2008 Príspevky: 323 Poďakovaní 27 v 26 Príspevkoch
Zaslal: St február 03, 2010 3:23 pm Predmet:
aj ja sa chystam studovat pocitace.... zakze toho este vela neviem .... no ale nasiel som jeden clanok nie je to doslova o stream procesoroch ale docitas sa o nich nieco
Nemôžete pridávať nové témy do tejto sekcie. Nemôžete odpovedať na témy v tejto sekcii. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete mazať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Upozornenie: Tato stránka služi výhradne ako diskúsne fórum prinášajúce množstvo informácií, rád, recenzií a návodov a je vám umožnené použivať ju len pre tento účel! Nevyúživajte túto stránku k uverejňovaniu akéhokolvek materiálu ku ktorému nemáte legálne opravnenie, alebo nie ste jeho vlastníkom. Prevádzkovatel tejto stránky odmieta akúkolvek zodpovednosť za vami uverejnené odkazy alebo materiál v rozpore so zákonom! Akékolvek šírenie autorsky chránených diel bez súhlasu autora je trestné!
V prípade najdenia nelegálneho obsahu nás prosím okamžite kontaktujte.