Formatovanie disku - download, online

Nápoveda • Pravidlá fóra • Hľadať • Zoznam užívateľov • Kontakt • Moja IP • Môj profil • Stahuj z FastShare.cz • Prihlásenie
SLEDUJ SPORTOVE PRENOSYSponzorské žrebovanieRegistrácia • Väzenie • Nastavenia • Súkromné správy • Humorné darčeky pre každý okamih


Pruzinky.sk TIP: Ziskejte bonus 5.000 Kc do online casina Tipsport Vegas ›
Multishare.cz TRU
IZMAEL.eu

Formatovanie disku

 LinkChecker
                                                 Našli ste pravidlá porušujúci príspevok alebo nefunkčný odkaz? Nahláste ho tlačidlom:                 Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému
Autor Správa
WIDO
Mierne pokročilý



Založený: 01 máj 2007
Príspevky: 318
Poďakovaní 8 v 7 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So marec 01, 2008 12:18 pm    Predmet: Formatovanie disku Odpovedať s citátom
Zdravim potrebujem sformatovat uplne disk ale v systeme mi nejde tak haldam niaky proghram čo by som napalil na CD a sformatoval by som nim DISK.. DAKUJEM rolleyes:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Thomas1804
V.I.P



Založený: 09 marec 2007
Príspevky: 1547
Poďakovaní 99 v 71 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So marec 01, 2008 12:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
akože ti to nejde ? šak normálne klikni pravým na disk a daj formatovať ale ako NTFS a nie ako FAT ! a daj najvecsiu veľkost alokacnej jednotky (neviem presne ale asi 4096 bajtov)
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
WIDO
Mierne pokročilý



Založený: 01 máj 2007
Príspevky: 318
Poďakovaní 8 v 7 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So marec 01, 2008 12:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
No lenže mam Vistu a ta sa neda formatovat....
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
cybernet
V.I.P



Založený: 04 marec 2007
Príspevky: 146
Poďakovaní 10 v 6 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So marec 01, 2008 12:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Ak som to správne pochopil tak chce sformatovat HDD uplne a to ako C tak aj D atd. a to sa nedá pod naštartovaným OS .
Ak tam ideš dat XP tak by nemal byt problem to sformatovat aj v inštalačke Win XP alebo ak to nepojde stiahni si
Hiren's BootCD
http://www.best4you.sk/hiren-s-bootcd-iso-all-post-here-t20770.html?
po napaleni nechaj nabootovat a tam maš kopec softu na spravovanie HDD

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Za príspevok poďakoval: jozefínia
WIDO
Mierne pokročilý



Založený: 01 máj 2007
Príspevky: 318
Poďakovaní 8 v 7 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So marec 01, 2008 1:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
hmm no ked som daval XP a chcel som ju rovno ztoho CD sformatovat tak nenašlo mi disky ani jeden a vyhodilo chybu...a počuj ktory program je an formatovanie leboje tam toho vela.... 13: DIK
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
kombinacka
Občasný prispievateľ



Založený: 29 júl 2007
Príspevky: 57
Poďakovaní 3 v 2 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So marec 01, 2008 1:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
ja mam vistu a ked dam pravy klik na disk, mam tam sformatovat, tak nechapem preco to tebe nejde.....
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Filantrop
Mierne pokročilý



Založený: 02 máj 2007
Príspevky: 388
Poďakovaní 44 v 32 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So marec 01, 2008 1:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Ja som podobny problem riesil tak, ze som zmenil v BIOSE "Sata Controller Mode" na "IDE" (predtym som tam mal "RAID"). Polozka sa nachadza v BIOSE pod "Integrated Peripherals"->"IDE Devices Configuration"->"Sata Controller Mode". Po zmene na "IDE", instalacia Windows XP nasla HDD, a po nainstalovani Windows som uz v nich doinstaloval SATA ovladac...

Ak mas disketu so SATA ovladacmi pouzi tento postup:
Pri spusteni instalacie Windows XP ti dole vypise nieco ako "Press F6 if you want install third party RAID/SATA drivers". Stlac "F6" a na nasledujucej obrazovke stlac "S" a instalacia sa pokusi hladat ovladace na diskete.


Naposledy upravil Filantrop dňa Ne marec 02, 2008 8:20 am, celkom upravené 1 krát.

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
cybernet
V.I.P



Založený: 04 marec 2007
Príspevky: 146
Poďakovaní 10 v 6 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So marec 01, 2008 1:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Aby sa mu načítal ovladač na sata HDD tak ho musi aj mat a to hlavne na diskete alebo cd .
Preto ti to aj nejde sformatovat cez inštalačku xp lebo maš SATA HDD .

Z toho CD použi partition magic ten je pohode.

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Filantrop
Mierne pokročilý



Založený: 02 máj 2007
Príspevky: 388
Poďakovaní 44 v 32 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ne marec 02, 2008 8:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom
kombinacka napísal:
ja mam vistu a ked dam pravy klik na disk, mam tam sformatovat, tak nechapem preco to tebe nejde.....


Neda sa formatovat disk, presnejsie aktivna particia, z ktorej je prave zavedeny system,... To je nieco podobne ako keby si skusal zodvihnut kreslo v ktorom sedis... :-)

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
WIDO
Mierne pokročilý



Založený: 01 máj 2007
Príspevky: 318
Poďakovaní 8 v 7 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po marec 03, 2008 9:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom
nooo dakujem vam všetkym ale ešte jedno ked nemam tu disketu od SATA??? hmm rolleyes:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Filantrop
Mierne pokročilý



Založený: 02 máj 2007
Príspevky: 388
Poďakovaní 44 v 32 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po marec 03, 2008 10:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom
WIDO napísal:
nooo dakujem vam všetkym ale ešte jedno ked nemam tu disketu od SATA??? hmm rolleyes:


Ak mas disketovu mechaniku a prazdnu disketu tak kde je problem ?... Mas predsa internet... Ak nevies najst SATA ovladace pre svoj HDD, napis sem vyrobcu a typ a pohladam ti ich...

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
kempes
Prezerateľ



Založený: 29 január 2008
Príspevky: 1
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi marec 14, 2008 8:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
WIDO napísal:
nooo dakujem vam všetkym ale ešte jedno ked nemam tu disketu od SATA??? hmm rolleyes:



no ak si to este nevyriesil rada bez toho aby si zhanal driver je "chod do biosu a vypni ACPI" potom ti xp-cko najde pri instalacii HDD napis ako si pochodil 15:

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
sirbaron
Pokročilý



Založený: 29 august 2008
Príspevky: 860
Poďakovaní 45 v 40 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So september 27, 2008 5:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Formátuje přímo z Windows

tento počítač - spravovat - správa disků


Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
matejll
Prezerateľ



Založený: 01 jún 2009
Príspevky: 1
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ut jún 23, 2009 8:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Mam taky mensi problem mam VISTU :-(... najprv sa chcem opytat ci sa nedaju nejako zalohovat ovladace ku grafike atd ked sa mi VIsta instalovala z disku bez cd a chcem preinstalovat Windows ale mam len cd Windowsu XP ale bez ovladacov k tomu pc ... A za druhe ako zformatujem disk aby som obnovil povodnu velkost lebo aj ked vsetko vymazem nepotrebne pre chod Visty tak mam 50 G zadrbane...
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejsť na:   
Nemôžete pridávať nové témy do tejto sekcie.
Nemôžete odpovedať na témy v tejto sekcii.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tejto sekcii.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tejto sekcii.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.

TOPlist

TOPlist TOPlist TOPlist

Upozornenie: Tato stránka služi výhradne ako diskúsne fórum prinášajúce množstvo informácií, rád, recenzií a návodov a je vám umožnené použivať ju len pre tento účel! Nevyúživajte túto stránku k uverejňovaniu akéhokolvek materiálu ku ktorému nemáte legálne opravnenie, alebo nie ste jeho vlastníkom. Prevádzkovatel tejto stránky odmieta akúkolvek zodpovednosť za vami uverejnené odkazy alebo materiál v rozpore so zákonom! Akékolvek šírenie autorsky chránených diel bez súhlasu autora je trestné!

V prípade najdenia nelegálneho obsahu nás prosím okamžite kontaktujte.

contatore visitewebsite counter

Odkazy: Internet, Vyšívané osušky, Vtipné tričká, Vtipné darčeky, Upload obrázkov
[ Doba načítania stránky: 0.9 sekúnd ] :: [ 40 dotazov ]
Powered by php.B.B. © php.B.B. Group © Best4you.sk 2007-2018