Kradnutie PREMIUM účtov na rapidshare.com - download, ulozto, online

Upload obrázkovNápoveda • Hľadať • Pravidlá fóra • Zoznam užívateľov • Kontakt • Moja IP • Môj profil • XXX fórum
Odmeny uživatelomRegistrácia • Väzenie • Reklama • Nastavenia • Súkromné správy • Prihlásenie
Filmy na pozeranie zadarmo - Onlinefilmy.eu
POZOR! - Dňa 13. 6. 2013 kredit na file hosting server Fastshare získava uživatel: Spirkins . Viac info tu!

HD - fastshare - ulozto - euroshare - czshare - hellspy - share-rapid - turbobit - ryushare - 3D

Kradnutie PREMIUM účtov na rapidshare.com

LinkChecker
                                                 Našli ste pravidlá porušujúci príspevok alebo nefunkčný odkaz? Nahláste ho tlačidlom:                 Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému
Autor Správa
cár ???? Hrozný
Občasný prispievateľ

Založený: 30 júl 2008
Poďakovaní 16 v 12 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Št január 01, 2009 11:57 pm    Predmet: Kradnutie PREMIUM účtov na rapidshare.com Odpovedať s citátom

Posledných pár dní som zaregistroval na niektorých nemenovaných forach informácie o kradnutí hesiel na PREMIUM na rapida.
Po nájdení zopár účtov váľajúcich sa volne po nete som zistil,že hrozba je REÁLNA.Sám som sa nalogoval či to funguje.

Zatiaľ nikto nevie ako sa hackeri dostávajú do účtov,ale v heslách to nie je.Videl som 13 miestne zo všetkými znakmi a aj tak bolo prelomené.
Takže buď je to v rapide,firefoxe,prípadne v sťahovacích programoch ako napr.RAPGET.
Preto vám odporúčam vysokú ostražitosť,tých acc každý deň pribúda a aktualizujú sa.
Radím meniť heslo,a tí čo nezamkli svoj účet by to tak mali urobiť.Síce vám z neho budú sosať,ale aspoň vám ho nikto neukradne.
Poprípade si skúste zagoogliť a zistiť si,či práve vaše číslo acc sa nenachádza niekde na tureckej stránke.

Dúfam,že si to viacerí prečítate a predídete prípadným krádežiam.

//presunute
//tema oznacena ako dolezita!
//Orbis

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Za príspevok poďakoval: Thomas1804
Odkazy

DENI666
Prispievateľ

Založený: 17 júl 2008
Poďakovaní 17 v 15 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi február 06, 2009 7:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Bolo by lepsie hodit vlastne heslo alebo ponechat pôvodne?
mato7221
V.I.P

Založený: 29 október 2007
Poďakovaní 26 v 25 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po marec 30, 2009 6:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Na tom nezalezi.
S tou metodou, s ktorou som sa stretol ja, sa chytali premiaky na ludskej hluposti...

zetor468
Častý prispievateľ

Založený: 29 október 2007
Poďakovaní 1 v 1 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi máj 22, 2009 1:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mato7221 napísal:
Na tom nezalezi.
S tou metodou, s ktorou som sa stretol ja, sa chytali premiaky na ludskej hluposti...

Viem o čom hovoríš, už som sa s tým aj ja stretol, je to tak ako z hlúposti, tak i z chamtivosti 16:

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Prejsť na: