Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992)
Rodinný / Komedie
USA, 1992, 120 min
Režie: Chris Columbus
Hrají: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, Catherine O'Hara, John Heard, Kieran Culkin, Tim Curry,
Brenda Fricker, Eddie Bracken, Dana Ivey, Rob Schneider, Rip Taylor, Ally Sheedy, Ron Canada, Donald Trump
Hrajú:
Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Roberts Blossom, Catherine O'Hara, Larry Hankin, Kristin Minter, Kieran Culkin, John Candy, Hope Davis
Popis filmu:
"Mám pocit, že jsme doma nechali něco důležitého," sdělí paní McCallisterová manželovi na palubě letadla směřujícího přes Atlantik do Paříže. To ještě netuší, že to co doma zapomněli je nejmladší člen jejich početné rodiny, Kevin. Tak začíná nejúspěšnější film roku 1990, vánoční komedie o zapomenutém synkovi a dvou nešikovných lupičích. Kevin vůbec nepropadne panice, právě naopak. Konečně může dělat všechno to, co jinak nemůže. Jezdit po koberci na kolečkových bruslích, přejídat se zmrzlinou, dívat se na nepřístupné filmy. Jeho štěstí však netrvá dlouho. Objeví se totiž dva zlodějíčkové, kteří si na dům McCallisterových dělají zálusk. Ani tentokrát však Kevin neztratí rozvahu a pořádně s lupiči zacvičí. Promění totiž dům v hotovou smrtonosnou past. Přes veškerou volnost a zábavu s lupiči se mu však pomalu začíná stýskat
Krajina pôvodu: USA
Rok výroby: 1990
Dĺžka: 103 min
Žáner : Komédia
Zvuky : MPEG-1 Audio layer 3 at 128 Kbps CZ 2.0
Rozlíšenie : 640 x 368 (1.739) at 25.000 fps
Komprimácia : XviD at 1937 Kbps
Hrajú:
Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Roberts Blossom, Catherine O'Hara, Larry Hankin, Kristin Minter, Kieran Culkin, John Candy, Hope Davis
Popis filmu:
"Mám pocit, že jsme doma nechali něco důležitého," sdělí paní McCallisterová manželovi na palubě letadla směřujícího přes Atlantik do Paříže. To ještě netuší, že to co doma zapomněli je nejmladší člen jejich početné rodiny, Kevin. Tak začíná nejúspěšnější film roku 1990, vánoční komedie o zapomenutém synkovi a dvou nešikovných lupičích. Kevin vůbec nepropadne panice, právě naopak. Konečně může dělat všechno to, co jinak nemůže. Jezdit po koberci na kolečkových bruslích, přejídat se zmrzlinou, dívat se na nepřístupné filmy. Jeho štěstí však netrvá dlouho. Objeví se totiž dva zlodějíčkové, kteří si na dům McCallisterových dělají zálusk. Ani tentokrát však Kevin neztratí rozvahu a pořádně s lupiči zacvičí. Promění totiž dům v hotovou smrtonosnou past. Přes veškerou volnost a zábavu s lupiči se mu však pomalu začíná stýskat
Krajina pôvodu: USA
Rok výroby: 1990
Dĺžka: 103 min
Žáner : Komédia
Zvuky : MPEG-1 Audio layer 3 at 128 Kbps CZ 2.0
Rozlíšenie : 640 x 368 (1.739) at 25.000 fps
Komprimácia : XviD at 1937 Kbps
Moje linky sú vždy kombinovateľné, ak ich je rovnaký počet !!
Nemám určený server kam uploadujem !!
Všetky uploady sú bez hesla !!
V prípade problému ma vždy kontaktujte cez SS !!
Linky sú voľne šíriteľné !!
Moje linky sú vždy kombinovateľné, ak ich je rovnaký počet !!
Nemám určený server kam uploadujem !!
Všetky uploady sú bez hesla !!
V prípade problému ma vždy kontaktujte cez SS !!
Linky sú voľne šíriteľné !!
Založený: 23 január 2011 Príspevky: 359 Poďakovaní 8 v 7 Príspevkoch
Zaslal: So december 17, 2011 6:27 pm Predmet:
Sám doma / Home Alone (1990)
CSFD
kód
:
http://www.csfd.cz/film/1628-sam-doma/
Home Alone
Sám doma
Rodinný / Komedie
USA, 1990, 98 min
Hudba: John Williams
Hrají: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Roberts Blossom, Catherine O'Hara, Devin Ratray, Larry Hankin, Kristin Minter, Kieran Culkin, John Candy, Ralph Foody, Michael Guido, Hope Davis, Ken Hudson Campbell, Ray Toler
Obsah
"Mám pocit, že jsme doma nechali něco důležitého," sdělí paní McCallisterová manželovi na palubě letadla směřujícího přes Atlantik do Paříže. To ještě netuší, že to co doma zapomněli je nejmladší člen jejich početné rodiny, Kevin. Tak začíná nejúspěšnější film roku 1990, vánoční komedie o zapomenutém synkovi a dvou nešikovných lupičích. Kevin vůbec nepropadne panice, právě naopak. Konečně může dělat všechno to, co jinak nemůže. Jezdit po koberci na kolečkových bruslích, přejídat se zmrzlinou, dívat se na nepřístupné filmy. Jeho štěstí však netrvá dlouho.…
Kvalita
Obraz
Rozlišení 704x400
Bitrate 981kbps(vbr)
Kodek Intel ITU H.264 Videoconferencing
Home Alone 2: Lost in New York
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
Rodinný / Komedie / Dobrodružný
USA, 1992, 115 min
Hudba: John Williams
Hrají: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, Catherine O'Hara, John Heard, Devin Ratray, Kieran Culkin, Tim Curry, Brenda Fricker, Eddie Bracken, Dana Ivey, Rob Schneider, Rip Taylor, Ally Sheedy, Ron Canada, Donald Trump, Eden Riegel, Ralph Foody, Clare Hoak
Obsah
Malého Kevina tentokrát nezapomenou doma, ale ztratí se na letišti. Zatímco jeho rodina letí na vysněnou dovolenou do Miami, malý chlapec omylem odlétá do New Yorku. Zpočátku je vylekaný, ale když má u sebe všechny otcovy peníze, ubytuje se v nejdražším hotelu a začne si užívat vánoční pohodu. Ještě netuší, jaké nepříjemné setkání ho čeká...
Kvalita
Velikost 966,26Mb
Délka 115:05
Celkový bitrate 1167kbps
Typ média riff
Obraz
Rozlišení 720x388
Bitrate 783kbps(vbr)
Kodek Intel ITU H.264 Videoconferencing
[color=blue][size=18]Malého Kevina tentokrát nezapomenou doma, ale ztratí se na letišti. Zatímco jeho rodina letí na vysněnou dovolenou do Miami, malý chlapec omylem odlétá do New Yorku. Zpočátku je vylekaný, ale když má u sebe všechny otcovy peníze, ubytuje se v nejdražším hotelu a začne si užívat vánoční pohodu. Ještě netuší, jaké nepříjemné setkání ho čeká... [/size][/color]
[color=blue][size=12]
Formát : AVI
Formát/ : Audio Video Interleave
Velikost souboru : 753 MiB
Duration/String : 1h 52mn
Celkový BitRate : 938 Kbps
Enkódoval : VirtualDub build 23774/release
[code]- Pred sťahovaním si overte či sú linky plne funkčné a odpovedajú danej
velikosti...
- V prípade zistenia nedostatku ma neodkladne kontaktujte!!
- Moje uploady rozbalujte vždy winrarom !!
- Ak Vám vypisuje niektorý part chybu - nutno ho znovu sťiahnuť !!
- Moje uploady sú volne šíritelné na iné fóra aj bez mojho súhlasu !!!
- V prípade záujmu poskytnem linky aj na "PODLA VÁŠHO DOPYTU"[/code]
!!!Všetky moje linky sú plne funkčné a mnou preverené!!!
Založený: 20 január 2012 Príspevky: 15 Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch
Zaslal: Ne január 22, 2012 12:07 am Predmet: Sám doma 2:Ztracen v New Yorku
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku/Home Alone 2: Lost in New York
Malého Kevina tentokrát nezapomenou doma, ale ztratí se na letišti. Zatímco jeho rodina letí na vysněnou dovolenou do Miami, malý chlapec omylem odlétá do New Yorku. Zpočátku je vylekaný, ale když má u sebe všechny otcovy peníze, ubytuje se v nejdražším hotelu a začne si užívat vánoční pohodu. Ještě netuší, jaké nepříjemné setkání ho čeká...
[color=blue][size=12]
Formát : AVI
Formát/ : Audio Video Interleave
Velikost souboru : 753 MiB
Duration/String : 1h 52mn
Celkový BitRate : 938 Kbps
Enkódoval : VirtualDub build 23774/release
- Pred sťahovaním si overte či sú linky plne funkčné a odpovedajú danej
velikosti...
- V prípade zistenia nedostatku ma neodkladne kontaktujte!!
- Moje uploady rozbalujte vždy winrarom !!
- Ak Vám vypisuje niektorý part chybu - nutno ho znovu sťiahnuť !!
- Moje uploady sú volne šíritelné na iné fóra aj bez mojho súhlasu !!!
- V prípade záujmu poskytnem linky aj na "PODLA VÁŠHO DOPYTU"
!!!Všetky moje linky sú plne funkčné a mnou preverené!!!
Nemôžete pridávať nové témy do tejto sekcie. Nemôžete odpovedať na témy v tejto sekcii. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete mazať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.