Založený: 13 október 2008 Príspevky: 325 Poďakovaní 22 v 16 Príspevkoch
Zaslal: Po december 14, 2015 6:54 pm Predmet: Pomoc s vyskladanim PC
Zdravim, chcel by som si vyskladat PC za 700e (bez monitora,mysi, atd. ) Ale toto bude moj prvy pocitac ktory by som takto vyskladal, vedel by mi niekto poradit, ako mam postupovat, co mam hladat ako prve a co ako posledne? ako zistim co mi bude sediet na maticnej doske a co nie? Poznate nejake dobre online predajne/sklady, skade by som si mohol kupit komponenty? PC by bol zamerany na hranie hier a emulaciu.
Chcel by som ho skladat/kupovat az po novom roku. Neviem ci sa mi viac oplati vyskladat si PC alebo si rovno poskladany kupit :/
Založený: 20 apríl 2009 Príspevky: 25 Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch
Zaslal: Št december 17, 2015 12:28 pm Predmet: Re: Pomoc s vyskladanim PC
gmmp93 napísal:
Zdravim, chcel by som si vyskladat PC za 700e (bez monitora,mysi, atd. ) Ale toto bude moj prvy pocitac ktory by som takto vyskladal, vedel by mi niekto poradit, ako mam postupovat, co mam hladat ako prve a co ako posledne? ako zistim co mi bude sediet na maticnej doske a co nie? Poznate nejake dobre online predajne/sklady, skade by som si mohol kupit komponenty? PC by bol zamerany na hranie hier a emulaciu.
Chcel by som ho skladat/kupovat az po novom roku. Neviem ci sa mi viac oplati vyskladat si PC alebo si rovno poskladany kupit :/
Ahoj, PC za 700 bez monitora je zbytočne drahá záležitosť... najprv si ujasni na čo ho budeš potrebovať... čo na ňom budeš robiť... či budeš hrať aj hry
Nemôžete pridávať nové témy do tejto sekcie. Nemôžete odpovedať na témy v tejto sekcii. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete mazať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Upozornenie: Tato stránka služi výhradne ako diskúsne fórum prinášajúce množstvo informácií, rád, recenzií a návodov a je vám umožnené použivať ju len pre tento účel! Nevyúživajte túto stránku k uverejňovaniu akéhokolvek materiálu ku ktorému nemáte legálne opravnenie, alebo nie ste jeho vlastníkom. Prevádzkovatel tejto stránky odmieta akúkolvek zodpovednosť za vami uverejnené odkazy alebo materiál v rozpore so zákonom! Akékolvek šírenie autorsky chránených diel bez súhlasu autora je trestné!
V prípade najdenia nelegálneho obsahu nás prosím okamžite kontaktujte.