HDD je vyťažený na 100% - download, online

Nápoveda • Pravidlá fóra • Hľadať • Zoznam užívateľov • Kontakt • Moja IP • Môj profil • Stahuj z FastShare.cz • Prihlásenie
Sponzorské žrebovanieRegistrácia • Väzenie • Nastavenia • Súkromné správy

468x60

HDD je vyťažený na 100%

LinkChecker
                                                 Našli ste pravidlá porušujúci príspevok alebo nefunkčný odkaz? Nahláste ho tlačidlom:                 Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému
Autor Správa
Adamix
Prezerateľ

Založený: 07 august 2012
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po január 02, 2017 10:12 pm    Predmet: HDD je vyťažený na 100% Odpovedať s citátom
Dobrý deň. Mám taký problém. Môj Pevný disk je neustále vyťažený na 100%. Aj pri menších úlohách. V správcovi úloh je rýchlosť čítania v priemere od 0 kB/s do 524 kB/s . A rýchlosť zápisu je od 4,1 kB/s do 2,9 MB/s . Príklad: Norton Security , System , Super Charger Service 0.1MB/S a disk je hneď na 100% . Myslel som , že keď počkám chvílu , tak sa to klesne , ale nič . Iba sem - tam to klesne pod 90% a to je rarita. Skontroloval som PC od malweru a vírusov ,ale je čistý. PC mám poskladaný a mám ho cca mesiac. Všetko fičalo ako má , no pred dvoma - troma dňami mi to začalo blbnúť.Ide strašne strašne pomaly. Zapínam skicár a musím čakať aj 1 min.Musím sa priznať , že ešte skôr mi išiel dsik na 100% (To asi väčšine niekedy robí tiež) , ale trvalo to max 1min. čo mi to nešlo a nastavil som to podla týchto nastavení z videa : https://www.youtube.com/watch?v=5Mbrw1x0LzU Išlo to lepšie , no zrazu po 5 dňoch mi to robí neplechu. PRIKLADÁM AJ OBRÁZOK Z HD Tune Pro. Teplota je normálna nejakých 31 stupňov. OS: Win 8.1 HDD: WD Blue 1 TB Ak viete poradiť , tak prosím poradte niečo ...Nejakú alternatívu. Ak budete chcieť .... môžem sem pridať nejaké informácie , ktoré by mohli pomôcť. Pýrim sa PS: Skúšal som aj kontrolu chýb disku ... žiadna chyba. wink:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
vilman123
Začiatočník

Založený: 20 apríl 2009
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po január 02, 2017 10:44 pm    Predmet: Re: HDD je vyťažený na 100% Odpovedať s citátom
Napadajú mi dve možnosti: Preinštalovanie systému.... vyskúšanie disku v inom PC.. príp. ešte zapojenie iného disku, či aj na ňom to bude robiť..... a ešte mi napadlo... vyskúšaj nejaké live CD, napr. Ubuntu.. začala by som asi tým live CD.
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Prejsť na: