Založený: 10 november 2007 Príspevky: 814 Poďakovaní 186 v 115 Príspevkoch
Zaslal: Pi november 24, 2017 8:10 pm Predmet: Brežinky
Dedinská folkórna skupina Brežinky z Mestiska vznikla v r.2003 z iniciatívy mladých ľudí zachovať šarišskú kultúru , prezentovať zvyky a piesne predkov, šíriť ľudové piesne obce, ktoré sa spievali na muzikách , svadbách, pri práci, rukovačkách. Účinkujú hlavne v regióne, ale predstavili sa už aj na festivaloch v Krivanoch, Kapušanoch, Oľke, Žiline a aj v susednom Poľsku.
Folkórna skupina Brežinky - U Mescisku v karčme hrajú
INFO:
Rok vydání / Release date: 2005
Žánr / Genre : Folklór / Folklore
Datový tok / Bitrate: 320 kbps CBR
Formát / Format: MP3
Velikost / Size: 133 MB
BEZ HESLA / NO PASS
01. Brežinky, brežinky - Kec som pasol štiri volki - Recece
02. A kto beťar na valaľe kedz ňe ja - Idzem po valale - Od bučka do bučka
03. Pobila, pobila - Vipila mi prepilečka proso - Frajirečko starodavna - Mila moja
04. V mesciskej zahradze
05. Ach Bože muj bože - Smutňe slavik špiva - Na naš oblak šedla lastovička - Braca mojo braca
06. U Mescisku v karčme hrajú - Koňíčku muj
07. Hej, plakala moja mac
08. U Mescisku brana maľovana
09. Hej, šňila še mi - Na štric ameriki - Americki bojs
10. U Mescisku štric valala jahoda
11. Višol na hurečku a vištreľil
12. Ja som gazdovski sin - Už som še ožeíl, už je darmo
13. Tu stuj koňu Pejka - Moja žena furt me laje
14. Mila moja s čarnima očima - Frajirečki štiri - Kapusta, kapusta - Javor, javor - Prespal vrabec lastovičku
Nespamujte do témy,žádosti o reUP a jiné pouze přes SZ !!!
Nemôžete pridávať nové témy do tejto sekcie. Nemôžete odpovedať na témy v tejto sekcii. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete mazať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
Upozornenie: Tato stránka služi výhradne ako diskúsne fórum prinášajúce množstvo informácií, rád, recenzií a návodov a je vám umožnené použivať ju len pre tento účel! Nevyúživajte túto stránku k uverejňovaniu akéhokolvek materiálu ku ktorému nemáte legálne opravnenie, alebo nie ste jeho vlastníkom. Prevádzkovatel tejto stránky odmieta akúkolvek zodpovednosť za vami uverejnené odkazy alebo materiál v rozpore so zákonom! Akékolvek šírenie autorsky chránených diel bez súhlasu autora je trestné!
V prípade najdenia nelegálneho obsahu nás prosím okamžite kontaktujte.