Zacal hucat chladic... - download, online

Nápoveda • Pravidlá fóra • Hľadať • Zoznam užívateľov • Kontakt • Moja IP • Môj profil • Stahuj z FastShare.cz • Prihlásenie
Sponzorské žrebovanieRegistrácia • Väzenie • Nastavenia • Súkromné správy

468x60

Zacal hucat chladic...

LinkChecker
                                                 Našli ste pravidlá porušujúci príspevok alebo nefunkčný odkaz? Nahláste ho tlačidlom:                 Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému
Autor Správa
peto.vac
Častý prispievateľ

Založený: 23 jún 2008
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ut január 06, 2015 3:28 pm    Predmet: Zacal hucat chladic... Odpovedať s citátom
Neviem co sa zmenilo,no nikdy som nemal problem s BOXovym chladicom,ci uz i5,alebo aj i7 (este nikdy som nemal neBOXovy chladic).Vsetko bezalo normalne,nic som nemenil a tak mesiac,dva dozadu pri zatazi zacalo nieco hucat v skrini,myslel som ze je to grafika,kedze uz bola starsia a nestihala (GTX 680),no pozrel som otacky a zistil som,ze chladic na procaku sa v zatazi toci okolo 2000x,teploty okolo 80° a tak by ma zaujimalo cim to moze byt?Procak mam asi rok a prachom sa mi nezda,ze by to bolo,len nerozumiem dovod toho zvysenia otacok (ziadne zmeny v skrini neprebehli)...

Este ma tak napadlo ze ked som skrinku otvoril,tak to myslim prestalo hucat (niesom si ale 100% isty,este to preverim) teda ak sa to potvrdi,problem bude v privode vzduchu do skrinky,teda predne chladice nestihaju (ale nehucia a nemaju ani zvysene otacky,okolo 1000x),ci?Je pravda ze na prednom panely je na prachovom filtre dost prachu a okrem tej vzduchovej pistole ma nic nenapada,ako sa ho zbavit...

Takze odskusane,bez bocnice teploty procaku okolo 58° a chladic vobec nepocut.Teda je otazne,nestihaju privadzat 2 chladice vzduch do skrine,alebo nestiha odvadzat teply vzduch jeden chladic vzadu + zdroj...???

ASUS Z87-C;Intel Core i7-4770K;ZOTAC GTX980 4GB AMP! Edition;Kingston 2x8GB KIT DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury;
Samsung 840 EVO 500GB & WD 2TB;Samsung M3 2TB External;Creative Sound Blaster X-fi Titanium HD & Logitech Z-5500 Digital na optike;
Corsair GS700 W;Corsair SPEC-01 Red LED Carbide Series;Microsoft SET: Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 & Wireless Desktop Elite Keyboard

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
suffeaked
Prezerateľ

Založený: 30 jún 2021
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: St jún 30, 2021 12:56 am    Predmet: test Odpovedať s citátom
post test reply
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Prejsť na: