orig. názov:............... Barbie Diaries
žaner:....................... Animovaný
rok výroby: ............... USA, 2006
réžia:........................ Eric Fogel
hrajú:........................ Heather Doerksen, Kelly Sheridan, Venus Terzo, Andrew Francis, Chiara Zanni
zvuk:......................... DD 2,0 ang / 5,1 CZ
titulky......................... ang, cz
menu:....................... nie
velkosť:........................ 3,10 GB
Obsah :
Nový školní rok začíná a já doufám, že bude úplně kouzelný! Ráda se scházím se svými nejlepšími kamarádkami, protože máme vždycky co řešit. Hraji na kytaru ve své kapele a vážně nám to
šlape(přestože jsme nikdy před nikým nehrály)! Také pracuji ve školní televizi. To je můj úplně největší sen (i
když musím vyřizovat ty praštěný záležitosti Raquelle)! Jo a
skoro jsem zapomněla - jsem úplná blázen do jednoho moc oblíbeného kluka - on si mne teda ještě nevšiml, ale všimne! Se svým speciálním deníčkem a půvabným náramkem získám
odvahu, abych dosáhla všech svých snů.
Nový školní rok začíná a já doufám, že bude úplně kouzelný! Ráda se scházím se svými nejlepšími kamarádkami, protože máme vždycky co řešit. Hraji na kytaru ve své kapele a vážně nám to šlape(přestože jsme nikdy před nikým nehrály)! Také pracuji ve školní televizi. To je můj úplně největší sen (i když musím vyřizovat ty praštěný záležitosti Raquelle)! Jo a skoro jsem zapomněla - jsem úplná blázen do jednoho moc oblíbeného kluka - on si mne teda ještě nevšiml, ale všimne! Se svým speciálním deníčkem a půvabným náramkem získám odvahu, abych dosáhla všech svých snů.
Režie: Eric Fogel
Hrají: Heather Doerksen, Kelly Sheridan, Venus Terzo, Andrew Francis, Chiara Zanni
:KVAL
kód:
Hlavní
Celý název a cesta : D:\upload\Barbie - Deníček (2006).avi
Formát : AVI
Formát/ : Audio Video Interleave
Velikost souboru : 700 MiB
Duration/String : 1h 10mn
Celkový BitRate : 1 391 Kbps
Použitý software : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2540/release)
Enkódoval : VirtualDubMod build 2540/release
Hrají: Heather Doerksen, Kelly Sheridan, Venus Terzo, Andrew Francis, Chiara Zanni
Nový školní rok začíná a
já doufám, že bude úplně kouzelný! Ráda se scházím se svými nejlepšími kamarádkami, protože máme vždycky co řešit. Hraji na kytaru ve své kapele a vážně nám to šlape(přestože jsme nikdy před nikým nehrály)! Také pracuji ve školní televizi. To je můj úplně největší sen (i když musím vyřizovat ty praštěný záležitosti Raquelle)! Jo a skoro jsem zapomněla - jsem úplná blázen do jednoho moc oblíbeného kluka - on si mne teda ještě nevšiml, ale všimne! Se svým speciálním deníčkem a půvabným náramkem získám
odvahu, abych dosáhla všech svých snů.
Nový školní rok začíná a já doufám, že bude úplně kouzelný! Ráda se scházím se svými nejlepšími kamarádkami, protože máme vždycky co řešit. Hraji na kytaru ve své kapele a vážně nám to šlape(přestože jsme nikdy před nikým nehrály)! Také pracuji ve školní televizi. To je můj úplně největší sen (i když musím vyřizovat ty praštěný záležitosti Raquelle)! Jo a skoro jsem zapomněla - jsem úplná blázen do jednoho moc oblíbeného kluka - on si mne teda ještě nevšiml, ale všimne! Se svým speciálním deníčkem a půvabným náramkem získám odvahu, abych dosáhla všech svých snů.
Hlavní
Celý název a cesta : D:\upload\Barbie - Deníček (2006).avi
Formát : AVI
Formát/ : Audio Video Interleave
Velikost souboru : 700 MiB
Duration/String : 1h 10mn
Celkový BitRate : 1 391 Kbps
Použitý software : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2540/release)
Enkódoval : VirtualDubMod build 2540/release
Nemôžete pridávať nové témy do tejto sekcie. Nemôžete odpovedať na témy v tejto sekcii. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete mazať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.