Založený: 19 jún 2007 Príspevky: 174 Poďakovaní 38 v 29 Príspevkoch
Zaslal: Ut jún 19, 2007 9:59 pm Predmet: Drž hubu! / Tais-to!
Drž hubu! / Tais-to!
Info o filmu:
Žánr: Komedie
Vyrobeno: Francie
Rok: 2003
Dabing: Czech
Server: Rapidshare.com
Režie: Francis Veber
Hrají: Jean Reno, Gérard Depardieu, Jean-Pierre Malo, Richard Berry, André Dussollier, Leonor Varela, Ticky Holgado, Aurélien Recoing, Michel Aumont, Edgar Givry, Armelle Deutsch
Obsah / Info:
Koncert dvoch hereckých osobností. Gerad Depardieu a Jean Reno v novej komédii o dvojici neschopných ale vytrvalých lupičoch. Quentin (Depardieu) je prihlúply a chrapúňsky bankový lupič, ktorého blbosť sa naplno prejaví napríklad, keď vtrhne do zmenárne v domnení, že je to banka a celú akciu skončí diskusiou o kurze japonského Yenu. Keď sa ocitne vo väzení, nastanú vážne problémy s jeho spoluväzňami - nikto s ním nevydrží dlhšie bez toho, aby sa z neho nezbláznil alebo ho nechcel zaškrtiť. (Tais-toi znamená v preklade drž hubu.) Až na Rubyho (Reno), starého známeho zo školských čias. Z týchto dvoch sa stane veľmi nesúrodá dvojica, ktorá sa vydáva na ďalšie záťahyFilm je plný absurdností, bláznivého humoru, gagov i briskných slovných dialógov. Depardieu zhodil pre tento film okolo 60 kg!
Založený: 01 február 2008 Príspevky: 229 Poďakovaní 36 v 26 Príspevkoch
Zaslal: Ne september 07, 2008 7:29 pm Predmet: Drž hubu!
Drž hubu!
Komedie
Francie, 2003, 85 min
Hrají: Jean Reno, Gérard Depardieu, Jean - Pierre Malo, Richard Berry, André Dussollier, Leonor Varela, Ticky Holgado, Aurélien Recoing, Michel Aumont, Edgar Givry, Armelle Deutsch
Koncert dvoch hereckých osobností. Gerad Depardieu a Jean Reno v novej komédii o dvojici neschopných ale vytrvalých lupičoch. Quentin (Depardieu) je prihlúply a chrapúňsky bankový lupič, ktorého blbosť sa naplno prejaví napríklad, keď vtrhne do zmenárne v domnení, že je to banka a celú akciu skončí diskusiou o kurze japonského Yenu. Keď sa ocitne vo väzení, nastanú vážne problémy s jeho spoluväzňami - nikto s ním nevydrží dlhšie bez toho, aby sa z neho nezbláznil alebo ho nechcel zaškrtiť. (Tais-toi znamená v preklade drž hubu.) Až na Rubyho (Reno), starého známeho zo školských čias. Z týchto dvoch sa stane veľmi nesúrodá dvojica, ktorá sa vydáva na ďalšie záťahyFilm je plný absurdností, bláznivého humoru, gagov i briskných slovných dialógov. Depardieu zhodil pre tento film okolo 60 kg!
Založený: 15 február 2008 Príspevky: 643 Poďakovaní 17 v 15 Príspevkoch
Zaslal: Ne október 11, 2009 1:58 pm Predmet:
kód:
http://www.csfd.cz/film/117181-drz-hubu-taistoi/
kód:
http://www.imdb.com/title/tt0310203/
Drž hubu!
Drž hubu!
Tais-toi!
Komedie
Francie, 2003, 82 min
Hrají: Jean Reno, Gérard Depardieu, Jean - Pierre Malo, Richard Berry, André Dussollier, Leonor Varela, Ticky Holgado, Aurélien Recoing, Michel Aumont, Edgar Givry, Armelle Deutsch
citácia:
Jméno Souboru : D:\Drž hubu! (2003).avi
Velikost souboru : 702 Mb.
Platnost : Ano [AVI]
Délka : 01:23:35
Kompletní film : Ano
Moje linky sú vždy kombinovateľné, ak ich je rovnaký počet !!
Nemám určený server kam uploadujem !!
Všetky uploady sú bez hesla !!
V prípade problému ma vždy kontaktujte cez SS !!
Linky sú voľne šíriteľné !!
Linky sú vzájomne kombinovateľné, ak je ich rovnaký počet a veľkosť súboru !!
Ak sa vyskytne chyba pri rozbaľovaní, skúste si stiahnuť zlú časť ešte raz !!
Všetky moje uploady sú balené vo WinRARe, rozbaľujte ich iba v programe WinRAR !!
Všetky moje uploady odporúčam sťahovať v programe JDownloader !!
Čo bude časom zmazané, občas obnovím !!
Všetky moje uploady su bez hesla !!
Moje uploady možte šírit dalej aj bez mojho vedomia !!
Za Power Uploaders pre Vás nahral Wundabaaa !!
Nemôžete pridávať nové témy do tejto sekcie. Nemôžete odpovedať na témy v tejto sekcii. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete mazať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.