Našli ste pravidlá porušujúci príspevok alebo nefunkčný odkaz? Nahláste ho tlačidlom:
|
| Autor |
Správa |
mango.jr
Častý prispievateľ

Založený: 26 august 2007 Príspevky: 119 Poďakovaní 12 v 7 Príspevkoch
|
Zaslal: Št december 27, 2007 8:52 pm Predmet: vypínanie pc |
|
|
Nevie mi niekto pomôcť, vypína sa mi pc sám od seba ....takže sa reštartne a znovu spustí....... po zapnutí asi 30 min. ide a potom sa sám reštartne...nestretol sa náhodou niekto s tým ?...že v čom mam asi chybu ..???...ďakujem !!
|
|
|
Odkazy
|
|
|
Brnky
Prispievateľ

Založený: 12 november 2007 Príspevky: 178 Poďakovaní 42 v 18 Príspevkoch
|
Zaslal: Št december 27, 2007 9:57 pm Predmet: |
|
|
Nepridaval si v posledne j dobe nejaky novy /dalsi hardvare?? Este jednu sdromku abo nieco take?? BO je mozne ze sa ti prehrieva... A pocitac sa preto restartne...
|
|
|
mango.jr
Častý prispievateľ

|
Zaslal: Št december 27, 2007 10:58 pm Predmet: |
|
|
no ano...pridaval som ....novu sietovu kartu uz davnejsie...a teraz som pridal naposledy kartu s novymi USB-portmi...MYSLIS, ZE TO MOZE BYT S TYM ?..som aj ja najprv myslel , ze to bude s teplotou, ale vobec nieje ani procesor taky teply...vsetko sa mi zda normalne...ved aj ked pustim uplne vychladeny pc na druhy den a aby sa za 20-30min uz prehrial a iba ze som pridal nejaku bezvyznamnu usb kartu...?..no fakt neviem :-((
ked to bude s tym, ze som to pridal ...co mam teraz robit ..odpojit to ?...ked to potrebujem...:-(.....dik moc inak !!!
|
|
|
lkopca
Sponzor
Založený: 26 október 2007 Príspevky: 184 Poďakovaní 13 v 8 Príspevkoch
|
Zaslal: Pi december 28, 2007 7:54 am Predmet: |
|
|
Skôr by to som typoval na zdroj.Je to zavisle od wataže zdroja apočtu zariadení, ktoré máš v počítači.počet diskov,dvd,Grafickej karty, procesor. Niekedy stačí pridať kartu a zdroj to už nezvláda. Ak máš v usb niečo zapojené napájanie ide poväčšinou tiež z počítača. Počítače s novými procesormi by nemali mať zdroj menší ako 350W
|
|
|
wader
Administrátor

Založený: 03 marec 2007 Príspevky: 2469 Poďakovaní 885 v 243 Príspevkoch
|
Zaslal: Pi december 28, 2007 8:25 am Predmet: |
|
|
Moze to byt viac veci ale skor by som povedal pretazenie ako uz povedal lkopca.Ale nieje vylucene ze to robi nejaky virus skus kontrolovat vyuzitie procesora na kolko percent sa vyuziva a ak bude minimalne vyuzity a vypne alebo restarstne ti PC to znamena ze to bude virus alebo nejaky program co to zapricinuje.
|
|
|
paatoo
Sponzor

Založený: 24 september 2007 Príspevky: 39 Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch
|
Zaslal: Pi december 28, 2007 8:54 am Predmet: |
|
|
no aj mne to robil pocitac a nic som tam nove nedal ... ale potom som vymenit rozdvojku a uz to bezi v pohode .... mala len zly kontakt
|
|
|
mango.jr
Častý prispievateľ

|
Zaslal: Pi december 28, 2007 4:13 pm Predmet: |
|
|
dakujem za vsetky rady !!! virus nemam to ma napadlo ako prve...procesor nieje na maxime...no pridal som tam celkovo do pc. tri nove veci ...pokjal tam boli len dve tak to robilo iba zriedka asi tak raz za tyzden...no teraz ked je tam aj ta tretia karta tak to robi furt....no bude to ten zdroj asi ....asi je pretazeny........a co mam robit ked to je v zdroji ...kupit lepsi hej ?
|
|
|
paatoo
Sponzor

Založený: 24 september 2007 Príspevky: 39 Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch
|
Zaslal: Pi december 28, 2007 5:38 pm Predmet: |
|
|
ak mas v izbe 2 zasuvky tak si to rozdel pol na pol
|
|
|
mango.jr
Častý prispievateľ

|
Zaslal: Ne december 30, 2007 6:29 pm Predmet: |
|
|
..som vymenil celu zasuvku, takze v napajani chyba nebude.....aj som cely pc sformatoval a na novo som vsetko nahodil .....uz som myslel ,ze bola chyba vo widowse, ... vyzeralo to ze uz to nebude robit...isiel pekne az kym som nepustil hru...chvilu som hral a zase,...poviete si ze zla hra?...nie ta hra pred tym isla v pohode a robia to vsetky.....no nerozumiem tomu...pri formatovani a aj instalacii nic nepadlo ani naznak a to si myslim ze je dost velka zataz aj na zdroj ,alebo nie ?......uz mi ostava len jedno...kupit si velky spagat .......uviazat ho o pc, dobre roztocit a zahodit co najdalej... ..
|
|
|
Boro202
Začiatočník
Založený: 30 jún 2007 Príspevky: 20 Poďakovaní 1 v 1 Príspevkoch
|
Zaslal: Po december 31, 2007 9:57 am Predmet: |
|
|
Požičiaj si zdroj od kamoša na hodku a spusti, zataž ho.. podla mna to bude zdrojom na 99%.. proste už facha dlho a pridal si par veci takže väčšia zataž na zdroj..
|
|
|
Odkazy
|
|
|
Thomas1804
V.I.P

Založený: 09 marec 2007 Príspevky: 1579 Poďakovaní 102 v 72 Príspevkoch
|
Zaslal: Po december 31, 2007 10:35 am Predmet: |
|
|
skús poriadne povysávať počítač a hlavne zdroj ..... a keď to nepomôže tak už len ten zdroj ......
|
|
|
mango.jr
Častý prispievateľ

|
Zaslal: Ut január 01, 2008 6:00 pm Predmet: |
|
|
no asi mi neuverite....som konecne zistil kde mam problem...cely problem bola jedna mala mys.....jezisko mi priniesom novu mys a ta mi to cele skomplikovala...aj ked tomu fakt nerozumiem, ale ked som ju odpojil tak mi uz 8 hodin nespadol pc...som tomu neveril, ze by to mohlo byt v mysi.... som si myslel ze sa to uz opravilo ,tak som ju znova napojil a co sa nestalo ?..ani 10 min a pad....tak som ostal verny starej myske a asi sa to oplati........aj ked to nedava zmysel , ved som ju dal bratovi nech vyskusa ,ze aj jemu ci to bude robit a nic...nic mu nepada ....to je zahada.....no je mi smutno za tou novou mysou, bola fakt dobra, velmi dobre sa drzala mala aj pridavne tlacitka co sa fakt zide ked potrebujete rychlo pracovat, napriklad pri rysovani ....no ale mozem ju len nedoporucit...poviem vam ze tejto znacky si uz nic nekupim ....chcem vam vsetkym podakovat ze ste sa mi pokusali pomoct ...dakujem !!!.....aj ked vlastne zahada neni uplne vyriesena...preco mne ta mys robi zle a bratovi nic ??.......inak dufam ,ze som to nezakrikol, teraz ked si myslim ze je to fakt v mysi a nebude...
|
|
|
simushka
Mierne pokročilý

Založený: 17 december 2007 Príspevky: 435 Poďakovaní 13 v 9 Príspevkoch
|
Zaslal: Ut január 01, 2008 9:56 pm Predmet: |
|
|
mys???a ja ze to je preto ze ci nahodou nemas PC pri radiatore....
|
|
|
brano_o
Prezerateľ
Založený: 11 december 2007 Príspevky: 1 Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch
|
Zaslal: Ut apríl 08, 2008 9:58 am Predmet: |
|
|
Aj ja mam problem s vypinanim pc počas hry alebo len tak sa sam od seba vypne a pritom som uz vsetko povymienal neviem kde by mohla byt zrada
|
|
|
Kiwwiaq
Prezerateľ
Založený: 05 máj 2008 Príspevky: 1 Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch
|
Zaslal: Po máj 05, 2008 11:36 pm Predmet: |
|
|
| brano_o napísal: |
| Aj ja mam problem s vypinanim pc počas hry alebo len tak sa sam od seba vypne a pritom som uz vsetko povymienal neviem kde by mohla byt zrada
|
v prvom rade skontroluj vsetko po softwarovej stranke, potom skontroluj teploty napr programom hwmonitor, hlavne pri zatazi, potom, to cele reklamuj, ak si nevies sam rady a mas PC case blombovany /bedna/, ak nie, otvor to, odstran prach opatrne vysavacom a stetcom, najlepsie kompresorom vyfukat, ak nepomoze, na insternete najdes kalkulator zataze pre PSU /zdroj/, ak je to v norme, co by malo, skus si pozicat zdroj od kamarata a testovat, pripadne jednotlive komponenty a hladat metodou pokus omyl
|
|
|
mikii555
V.I.P

Založený: 07 jún 2007 Príspevky: 856 Poďakovaní 272 v 62 Príspevkoch
|
Zaslal: Št jún 05, 2008 6:04 pm Predmet: |
|
|
Aj ja som mal taky problem.ja som ho povysaval a pomohlo.
|
|
|
|
|
|