Našli ste pravidlá porušujúci príspevok alebo nefunkčný odkaz? Nahláste ho tlačidlom:
|
| Autor |
Správa |
Polepetko
Prispievateľ

Založený: 05 september 2007 Príspevky: 173 Poďakovaní 8 v 6 Príspevkoch
|
Zaslal: Ne február 24, 2008 1:31 pm Predmet: |
|
|
| werny napísal: |
| Sway máš uplnu pravdu má do byt o vlástnych napadoch a nie o otom ze si to jednoducho obkresli jednoducho je trapny ked nevie nic s tej hlavy vypotit . neviem potom preco sa prihlasil do tochto battlu
|
Poznam mafa osobne, dokazal by to vypotit aj sam.. vynasiel sa..
|
|
|
Odkazy
|
|
|
werny
Občasný prispievateľ
Založený: 19 január 2008 Príspevky: 55 Poďakovaní 2 v 0 Príspevkoch
|
Zaslal: Ne február 24, 2008 3:55 pm Predmet: |
|
|
ale mna to netrapi ci ho poznas osobne odkopiroval to aj aj tak je to hrozne klepe sa mu ruka a je to trapne nech skusi daso vypotit a potom nech mi to ukaze alebo posle a uvidime si vie daso vypotit.diky za pochopenie
|
|
|
sway
Prispievateľ
Založený: 29 júl 2007 Príspevky: 247 Poďakovaní 6 v 4 Príspevkoch
|
Zaslal: Po február 25, 2008 12:10 pm Predmet: |
|
|
| Polepetko napísal: |
| werny napísal: |
| Sway máš uplnu pravdu má do byt o vlástnych napadoch a nie o otom ze si to jednoducho obkresli jednoducho je trapny ked nevie nic s tej hlavy vypotit . neviem potom preco sa prihlasil do tochto battlu
|
Poznam mafa osobne, dokazal by to vypotit aj sam.. vynasiel sa..
|
no keď ho tak dobre poznáš, tak mi povec prečo kopíroval, keď ako hovoríš dokáže niečo vypotiť aj sám?
akože.... už by sa aj mafioso mohol k tomu sám vyjadriť...
|
|
werny
Občasný prispievateľ
|
Zaslal: Po február 25, 2008 4:51 pm Predmet: |
|
|
no taze tak mafiozo sa ....je KOPIRINAT .....nic nevie sam zrobit.....skoda reci sa vsade do kazdeho battlu hlasi a nic nevie.....
|
|
|
neznam
Prezerateľ
Založený: 25 február 2008 Príspevky: 4 Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch
|
Zaslal: Po február 25, 2008 4:58 pm Predmet: |
|
|
no taze som si vsetko precital a ja ako skuseni graffitak som zhrozeni z mafioza....je to hrozne zle skarede....taze ....ale nejviac hrozne je to S dlhe natiahnute este neviem ake.......proste zle .....si sa tu nemal hlasit....a bi som sa zamislel ze co si zrobil odkopirovat.....fuuuuj ......a sway mas dobry styl rob pracuj na sebe budes dobry ......werny je to vyyyyborne famozne.......proste vynikajuce mas moj hlas .....si stade najlepsi
|
|
|
werny
Občasný prispievateľ
|
Zaslal: Po február 25, 2008 7:09 pm Predmet: |
|
|
fakt diky za pochvalu a stebou suhlasim sway ma dobry styl ale mafioso tho je na .... odkopiroval tho a aj tak je tho na plac
|
|
|
sway
Prispievateľ
Založený: 29 júl 2007 Príspevky: 247 Poďakovaní 6 v 4 Príspevkoch
|
Zaslal: Po február 25, 2008 8:03 pm Predmet: |
|
|
jaj! no! dakujem za pochvaly, potešili ste ma som si myslela že tu budem skritizovaná najviac, ale nie no ... budem sa snažiť zlepšiť to aa zdokonaliť...
a myslím že čo sa týka mafiosa, netreba už ani komentovať
P:S: NEZNAM- ja som dievča
|
|
|
|
|
|