problem s grafikou - download, ulozto, online

Upload obrázkovNápoveda • Hľadať • Pravidlá fóra • Zoznam užívateľov • Kontakt • Moja IP • Môj profil • XXX fórum
Odmeny uživatelomRegistrácia • Väzenie • Reklama • Nastavenia • Súkromné správy • Prihlásenie
Filmy na pozeranie zadarmo - Onlinefilmy.eu
POZOR! - Dňa 13. 6. 2013 kredit na file hosting server Fastshare získava uživatel: Spirkins . Viac info tu!

HD - fastshare - ulozto - euroshare - czshare - hellspy - share-rapid - turbobit - ryushare - 3D

problem s grafikou

LinkChecker
                                                 Našli ste pravidlá porušujúci príspevok alebo nefunkčný odkaz? Nahláste ho tlačidlom:                 Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému
Autor Správa
Kvaso4
Prezerateľ

Založený: 22 december 2008
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ut december 07, 2010 11:30 am    Predmet: problem s grafikou Odpovedať s citátom

caute ma ati hd 5750 pci-e od sapphiru a uz druhy krat nefunguje spravne. raz som ju uz reklamoval a dostal som novu. a ani nie po pol roku znova. problem je ze zrazu sa na nej neda nastavit max. frekvencia, ide nastavit len 60 hz, a rapidne jej poklesol vykon, sekaju hry ktore predtym isli plynulo. neviem co to sposobuje, ci je to nejaka kazova seria, alebo mam nieco s pc alebo windowsom, ovladac som skusal preinstalovat na najnovsi a nic. windows vyhodil chybove hlasenie:

Popis
Problém s vaším videohardvérom spôsobil, že systém Windows prestal správne pracovať.

Popis problému
Názov udalosti problému: LiveKernelEvent
Verzia OS: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051

Súbory, ktoré bližšie popisujú problém
WD-20100902-1947.dmp
sysdata.xml
WERInternalMetadata.xml

Zobraziť dočasnú kópiu týchto problémov
Upozornenie: Ak problém spôsobil vírus alebo iné ohrozenie zabezpečenia, otvorenie kópie súborov môže mať za následok poškodenie počítača.

Ďalšie informácie o probléme
BCCode: 117
BCP1: FFFFFA800456D4E0
BCP2: FFFFF88003CA969C
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1

samozrejme tomu nerozumiem, mam win 7 64 bit., kazda rada potesi, dik

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Odkazy

Non
V.I.P

Založený: 31 august 2008
Poďakovaní 104 v 99 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ut december 07, 2010 10:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

A čo vírusy ? Aký máš monitor ? Ak máš LCD je ti viac ako 6OHz úplne zbytočných.
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránky
Kvaso4
Prezerateľ

Založený: 22 december 2008
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: St december 08, 2010 6:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mam lcd, len co stym sekanim, skusal som ju na inom pc, a tam ide aj nastavit vacsia frekvencia, a hry nesekaju, na podobnej zostave. skusal som uz tri ovladace, a mam avg s kazdodennou aktualizaciou
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Non
V.I.P

Založený: 31 august 2008
Poďakovaní 104 v 99 Príspevkoch

PríspevokZaslal: St december 08, 2010 7:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

A na tom inom počítači je 32bit operačný systém ?
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránky
Prejsť na: