XP SP3 - download, ulozto, online

Upload obrázkovNápoveda • Hľadať • Pravidlá fóra • Zoznam užívateľov • Kontakt • Moja IP • Môj profil • XXX fórum
Odmeny uživatelomRegistrácia • Väzenie • Reklama • Nastavenia • Súkromné správy • Prihlásenie
Filmy na pozeranie zadarmo - Onlinefilmy.eu

Finále LIGY MAJSTROV. Sleduj priamy prenos online »

POZOR! - Dňa 12. 5. 2013 kredit na file hosting server Share-rapid získava uživatel: sokol1 . Viac info tu!

HD - fastshare - ulozto - euroshare - czshare - hellspy - share-rapid - turbobit - ryushare - 3D

XP SP3

LinkChecker
                                                 Našli ste pravidlá porušujúci príspevok alebo nefunkčný odkaz? Nahláste ho tlačidlom:                 Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému
Autor Správa
hacman
Občasný prispievateľ

Založený: 21 október 2007
Poďakovaní 4 v 4 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ne jún 08, 2008 9:40 pm    Predmet: XP SP3 Odpovedať s citátom

čítal som, že SP3 neponúka žiadne zásadné zmeny systému a je to viacmenej súhrn opravných balíčkov. Má teda vôbec zmysel inštalovať SP3, keď sa systém priebežne aktualizuje?
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Odkazy

basto
Prispievateľ

Založený: 12 december 2007
Poďakovaní 8 v 8 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po jún 09, 2008 10:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Myslim si, ze to ma zmysel ... mas pravdu v tom, ze sa jedna viac menej o subor opravnych balickov vydanych po SP2. Ak ti sli aktualizacie automaticky cez ms - update stiahne sa ti a nainstaluje len to co ti este chyba + nejaky kontrolny patch na legalnost windowsu. podobne ako vo Viste Sp1
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránky
patat
Mierne pokročilý

Založený: 18 december 2007
Poďakovaní 48 v 47 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ut jún 10, 2008 12:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

windows sp3 obsahuje program na kontrolu pravosti windowsu?
basto
Prispievateľ

PríspevokZaslal: Št jún 12, 2008 6:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Samozrejme sak na windows, krtory neprejde overenim pravosti - sp3 nenainstalujes.
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránky
mp3downloader
Prezerateľ

Založený: 15 máj 2008
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po jún 23, 2008 3:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to je blbosť !!! sp3 NEOBSAHUJE WGA a môžeš to nainštalovať na hocijaký PC
basto
Prispievateľ

PríspevokZaslal: Ut jún 24, 2008 12:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Skus nainstalovat sp 3, na XP, ktore nepreslo overenim pravosti a funguj tak mesiac - dva, a zbadas ...javascript:emoticon('7:')
Movie69
Občasný prispievateľ

Založený: 08 jún 2008
Poďakovaní 4 v 3 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi júl 04, 2008 11:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

basto napísal:
Skus nainstalovat sp 3, na XP, ktore nepreslo overenim pravosti a funguj tak mesiac - dva, a zbadas ...javascript:emoticon('7:')

Ja mam nainstalovany SP3 na Windows XP a nie je tam ziadny WGA, ved to by sa mi zobrazovalo pri starte...ale "ponúka" sa mi v automatických aktualizáciách na nainstalovanie.

basto
Prispievateľ

PríspevokZaslal: Ne júl 06, 2008 6:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom

No neviem co by sa malo zobrazovat pri starte ... ale nevadi ... myslim, ze nema zmysel sa k tomu vracat ... proste sp 3 sa da nainstalovat len na sp 2, ktory presiel WGA. cez WGA moze prejst aj cracknuty XP.
Prejsť na: