ram - download, online

Nápoveda • Pravidlá fóra • Hľadať • Zoznam užívateľov • Kontakt • Moja IP • Môj profil • Stahuj z FastShare.cz • Prihlásenie
SLEDUJ SPORTOVE PRENOSYSponzorské žrebovanieRegistrácia • Väzenie • Nastavenia • Súkromné správy • Humorné darčeky pre každý okamih


Pruzinky.sk TIP: Ziskejte bonus 5.000 Kc do online casina Tipsport Vegas ›
Multishare.cz TRU
IZMAEL.eu

ram

Prejsť na stranu Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia

 LinkChecker
                                                 Našli ste pravidlá porušujúci príspevok alebo nefunkčný odkaz? Nahláste ho tlačidlom:                 Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému
Autor Správa
Filantrop
Mierne pokročilý



Založený: 02 máj 2007
Príspevky: 388
Poďakovaní 44 v 32 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Št marec 20, 2008 10:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
wrah706 napísal:
Filantrop: a toto PC jak mam5300 MOZE BYT HOCIJAKE???

Skus lepsie formulovat otazku... Vobec ti nerozumiem.

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
wrah706
Častý prispievateľ



Založený: 21 november 2007
Príspevky: 75
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po marec 24, 2008 11:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom
no a ked mam napr.ram DDR2 512 MB 667 mhz PC 5300.....co znamena toto PC 5300?????
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
wrah706
Častý prispievateľ



Založený: 21 november 2007
Príspevky: 75
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po marec 24, 2008 11:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom
no a potom by mi potiahol moj comp tuto ramku?????
http://xn--pamte-ira.alza.sk/pamet-a-data-extreme-edition-vitesta-4-gb-d83971.htm

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Filantrop
Mierne pokročilý



Založený: 02 máj 2007
Príspevky: 388
Poďakovaní 44 v 32 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po marec 24, 2008 12:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
wrah706 napísal:
no a ked mam napr.ram DDR2 512 MB 667 mhz PC 5300.....co znamena toto PC 5300?????


Je to oznacenie pameti, ktore suvisi s rychlostou, ktorou vedia komunikovat s procesorom... pamet s tymto oznacenim bude na tvojej doske fungovat...

wrah706 napísal:
no a potom by mi potiahol moj comp tuto ramku?????
Stavte si za 50€ úplne bez rizika. Keď netrafíte vrátime vám vklad
http://xn--pamte-ira.alza.sk/pamet-a-data-extreme-edition-vitesta-4-gb-d83971.htm


ano, mali by ti ist aj tieto pamete... ak si si tym neni isty, tak si vytlac info o tvojej doske a zober so sebou do predajne,... urcite ti poradia..

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
wrah706
Častý prispievateľ



Založený: 21 november 2007
Príspevky: 75
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi apríl 04, 2008 6:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Filantrop:ahoj a este mam jeden dotaz chcel by som vediet ze jaku ram potiahne tento typ dosky
je to model:DQ35JO
A CHIPSET:intel Q35
PLS wink:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Filantrop
Mierne pokročilý



Založený: 02 máj 2007
Príspevky: 388
Poďakovaní 44 v 32 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi apríl 04, 2008 6:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
wrah706 napísal:
ahoj a este mam jeden dotaz chcel by som vediet ze jaku ram potiahne tento typ dosky...

DDR2 800/667 Mhz SDRAM max 8GB
Stavte si za 50€ úplne bez rizika. Keď netrafíte vrátime vám vklad
http://www.intel.com/products/motherboard/DQ35JO/index.htm

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
wrah706
Častý prispievateľ



Založený: 21 november 2007
Príspevky: 75
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So apríl 05, 2008 7:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
a vedel by si mi povadat ze aj aku graficku by to ptiahlo?????
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
wrah706
Častý prispievateľ



Založený: 21 november 2007
Príspevky: 75
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: St apríl 09, 2008 5:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Filantrop halllo!!!
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Totti
Občasný prispievateľ



Založený: 21 február 2008
Príspevky: 48
Poďakovaní 4 v 2 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So január 24, 2009 2:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
ako zistim typ mojej RAM-ky a jej frekvenciu? a ako zistim ci mam DDR2 alebo DDR1? a ako zistim ci mi maticna doska podporuje DDR2?.....(ja viem tych otazok je trocha viac) ale este by som sa chcel spytat ze teraz mam ram 2GB a chcem si dokupit A-DATA DDR2 2x 1GB 800Mhz dual kit.... je mozne aby mi spolupracovali a teda aby som mal 4GB RAM?
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Non
V.I.P



Založený: 31 august 2008
Príspevky: 1286
Poďakovaní 115 v 110 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So január 24, 2009 4:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Totti napísal:
ako zistim typ mojej RAM-ky a jej frekvenciu? a ako zistim ci mam DDR2 alebo DDR1? a ako zistim ci mi maticna doska podporuje DDR2?.....(ja viem tych otazok je trocha viac) ale este by som sa chcel spytat ze teraz mam ram 2GB a chcem si dokupit A-DATA DDR2 2x 1GB 800Mhz dual kit.... je mozne aby mi spolupracovali a teda aby som mal 4GB RAM?

Stiahni si toto:
Stavte si za 50€ úplne bez rizika. Keď netrafíte vrátime vám vklad
http://www.best4you.sk/everest-v4-5-1330-ultimate-and-corporate-edition-sk-t23584.html?

tam zistíš značku, typ, počet a frekvenciu pamätí.

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránky
Totti
Občasný prispievateľ



Založený: 21 február 2008
Príspevky: 48
Poďakovaní 4 v 2 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So január 24, 2009 9:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Non napísal:
Totti napísal:
ako zistim typ mojej RAM-ky a jej frekvenciu? a ako zistim ci mam DDR2 alebo DDR1? a ako zistim ci mi maticna doska podporuje DDR2?.....(ja viem tych otazok je trocha viac) ale este by som sa chcel spytat ze teraz mam ram 2GB a chcem si dokupit A-DATA DDR2 2x 1GB 800Mhz dual kit.... je mozne aby mi spolupracovali a teda aby som mal 4GB RAM?

Stiahni si toto:
Stavte si za 50€ úplne bez rizika. Keď netrafíte vrátime vám vklad
http://www.best4you.sk/everest-v4-5-1330-ultimate-and-corporate-edition-sk-t23584.html?

tam zistíš značku, typ, počet a frekvenciu pamätí.
dik za radu a ako zistim ci by mohli spolupracovat tie RAM-ky??
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Non
V.I.P



Založený: 31 august 2008
Príspevky: 1286
Poďakovaní 115 v 110 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So január 24, 2009 10:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Musia byť rovnakého typu a frekvencie. Ak budú rozdielne frekvencie, pôjde sa podľa tej pomalšej. Takisto latencie. A čo sa typu týka, DDR a DDR2 majú rozdielne sloty, takže spolu ich nepoužiješ.
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránky
Totti
Občasný prispievateľ



Založený: 21 február 2008
Príspevky: 48
Poďakovaní 4 v 2 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ne január 25, 2009 9:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom
Non napísal:
Musia byť rovnakého typu a frekvencie. Ak budú rozdielne frekvencie, pôjde sa podľa tej pomalšej. Takisto latencie. A čo sa typu týka, DDR a DDR2 majú rozdielne sloty, takže spolu ich nepoužiješ.
ok takze ked mam teraz RAM DDR2 2GB 800Mhz a pripojim tie DDR2 1GB+1GB 800
Mhz tak budem mat 4GB RAM 800 Mhz??

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Non
V.I.P



Založený: 31 august 2008
Príspevky: 1286
Poďakovaní 115 v 110 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ne január 25, 2009 1:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Áno, ak máš ďalšie dva voľné sloty na RAM.
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránky
Totti
Občasný prispievateľ



Založený: 21 február 2008
Príspevky: 48
Poďakovaní 4 v 2 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ne január 25, 2009 2:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Non napísal:
Áno, ak máš ďalšie dva voľné sloty na RAM.
ok tak dik za radu a dufam ze to nejak spojazdnim.... :-)
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
zetor468
Častý prispievateľ



Založený: 29 október 2007
Príspevky: 106
Poďakovaní 1 v 1 Príspevkoch

PríspevokZaslal: St marec 18, 2009 1:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Dáš si inú RAM a môžeš odpísať dosku alebo ramku, takže odporúčam takú istú značku a aj odozvu (latenciu), aby boli rýchlosti rovnaké...
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejsť na:   
Nemôžete pridávať nové témy do tejto sekcie.
Nemôžete odpovedať na témy v tejto sekcii.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tejto sekcii.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tejto sekcii.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.

TOPlist

TOPlist TOPlist TOPlist

Upozornenie: Tato stránka služi výhradne ako diskúsne fórum prinášajúce množstvo informácií, rád, recenzií a návodov a je vám umožnené použivať ju len pre tento účel! Nevyúživajte túto stránku k uverejňovaniu akéhokolvek materiálu ku ktorému nemáte legálne opravnenie, alebo nie ste jeho vlastníkom. Prevádzkovatel tejto stránky odmieta akúkolvek zodpovednosť za vami uverejnené odkazy alebo materiál v rozpore so zákonom! Akékolvek šírenie autorsky chránených diel bez súhlasu autora je trestné!

V prípade najdenia nelegálneho obsahu nás prosím okamžite kontaktujte.

contatore visitewebsite counter

Odkazy: Internet, Vyšívané osušky, Vtipné tričká, Vtipné darčeky, Upload obrázkov
[ Doba načítania stránky: 1.4 sekúnd ] :: [ 48 dotazov ]
Powered by php.B.B. © php.B.B. Group © Best4you.sk 2007-2018