už ste niekedy menili hardware vo vašom compe? - download, online

Nápoveda • Pravidlá fóra • Hľadať • Zoznam užívateľov • Kontakt • Moja IP • Môj profil • Stahuj z FastShare.cz • Prihlásenie
Sponzorské žrebovanieRegistrácia • Väzenie • Nastavenia • Súkromné správy
Top ponuka, spičkové domy na kluč za super ceny! Individuálny pristup k zákaznikovi, profesionálne riešenia na mieru. Klik pre viac info


už ste niekedy menili hardware vo vašom compe?

Prejsť na stranu 1, 2, 3  Ďalšia

 LinkChecker
                                                 Našli ste pravidlá porušujúci príspevok alebo nefunkčný odkaz? Nahláste ho tlačidlom:                 Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému
Autor Správa
lapinj
Častý prispievateľ



Založený: 18 apríl 2007
Príspevky: 93
Poďakovaní 1 v 1 Príspevkoch

PríspevokZaslal: St júl 04, 2007 12:49 pm    Predmet: už ste niekedy menili hardware vo vašom compe? Odpovedať s citátom
tak už ste niekedy menili hardware vo vašom compe? ak hej s akych dôvodov to bolo?

ja som meni HDD kôli tomu že vypovedal službu (40GB a 2MB cache) teraz mám 80GB s 8MB cache

menil som aj grafiku: pred tým G-force 2 64MB teraz ATI radeon 9550 128 MB

tiež som dokupoval aj ventilator osvetleny UV neonom

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Walker
Vykázaný



Založený: 19 jún 2007
Príspevky: 201
Poďakovaní 4 v 2 Príspevkoch

PríspevokZaslal: St júl 04, 2007 4:40 pm    Predmet: TAk Odpovedať s citátom
JA som meni
RAM 256MB na 2x512
GRAFIKU z RIVA TNT-2 M32MB na GEFORCE FX 5500 128MB
PROCESOR z AMD DURON 1,2 na AMD ATHLON 2,5
a menil som CHLADIC PROCESORA
PLUS som daval 2X NEONKY 10 CM MODRE a 4X NEONKY 30CM MODRE
a PRIDAVNY CHLADIC CO SVIETi NA MODRO,ZELENA a cerveno
CD/DVD z SAMSUNG 52x na LG DuAl LAYER...no prosto je GOOD
HDD z 20GB na 240GB
teraz si robim na bocny kryt PLEXI

ASITAK 5:

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
lapinj
Častý prispievateľ



Založený: 18 apríl 2007
Príspevky: 93
Poďakovaní 1 v 1 Príspevkoch

PríspevokZaslal: St júl 04, 2007 4:54 pm    Predmet: :) Odpovedať s citátom
pekne pekne, ja som este dokupoval aj RAM mal som 256 a dokupil som 512 takze mam 768MB RAM
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
fortune
Mierne pokročilý



Založený: 24 jún 2007
Príspevky: 350
Poďakovaní 14 v 10 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi júl 06, 2007 8:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
ja som menil Ventilator neonovy:),Ventilator na grafickej karte,RAM,HDD,Sietovu kartu
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
andyph
V.I.P



Založený: 13 apríl 2007
Príspevky: 327
Poďakovaní 141 v 35 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi júl 06, 2007 9:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
ja ho tuním skoro stale ....už 3roky 5:

a to nasledovne :
cdrw .................dvd-rom
RAM 256MB........512 MB
new....................DVDram
HDD 40G........ ....120G oba IDE
new ...tvcard...MSI...chybná volba
RAM 512MB..........2x512MB
NVidia GF 640.......Ati radeon 9600XT
new DVDram ...povodna bola upečená
TVcardMSI..........leadteck DV2000

nasledne mi uhorela zakladovka pod procakom a tak som to vnutri musel pomenit nasledovne

Celeron 2,4 GHz....................... Intel P4 3,00GHz
Motherboard: albatron..............Foxconn 945 7MC
RAM: 2x512 MB DDR OME......2x512MB DDRII kingstone
Graphics card: Ati radeon 9600XT....... NVIDIA GeForce 7300 LE

asi po týždni som zistil že ma ten IDE HDD brzdi v práci tak som mu pridal na pomoc WD 320G SATAII 7200/16MB case..na ktorom je teraz operačka

z povodneho vlastne nakoniec ostala len skrinka so zdrojom a samozrejme ešte CRT monitor ale ten má podpísanu zmluvu len do vianoc tak neviem nevie či mu ju predlžim

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
lapinj
Častý prispievateľ



Založený: 18 apríl 2007
Príspevky: 93
Poďakovaní 1 v 1 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So júl 07, 2007 5:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
123123: :lol: heh tak to si už do neho vrazil pekné prachy, mne už odchádz matičná, a keby som chcel vštko meniť tak ma to tiež na pekné prachy výjde, inak si frajer 15:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Greeny
Prispievateľ



Založený: 19 máj 2007
Príspevky: 208
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po júl 09, 2007 1:17 pm    Predmet: hahahahaha Odpovedať s citátom
ja som cital ze ci zme uz volakedy varily na svojom kompe 16: 16: 16:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorové WWW stránkyICQ
lapinj
Častý prispievateľ



Založený: 18 apríl 2007
Príspevky: 93
Poďakovaní 1 v 1 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ut júl 10, 2007 11:44 am    Predmet: :) Odpovedať s citátom
ja som uz jeden komp mal skoro vareny 16:
sesternici som jeden poskladal a dali ho do stola na PC a na bokoch ziadne miesto na chladenie no nieco tam bolo ale to len na prst a v zadu to bolo tiez na tesno, to som tam bol na kontrole a procesor sa blizil k teplote okolo 70 stupnov, buxa cela zerava, tak som compik trochu vytiahol smerom von asi 5 centi a behom 10 minut teplota klesla o priblizne 20-30 stupnov, keby som neprisiel tak ho upecu 16:

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Greeny
Prispievateľ



Založený: 19 máj 2007
Príspevky: 208
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ut júl 10, 2007 11:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom
sak baba ked vlastni komp to zle dopadne 16: 16:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorové WWW stránkyICQ
Sgt.Moody
Začiatočník



Založený: 03 jún 2007
Príspevky: 23
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi júl 13, 2007 10:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom
Ja som menil iba grafiku z ATi Radeon X700 128MB na ATi Radeon X1650 512MB

Chystam sa menit maticnu dosku, HDD, procesor, RAM a zvukovku

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Greeny
Prispievateľ



Založený: 19 máj 2007
Príspevky: 208
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi júl 13, 2007 9:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
raz ked mi odpalilo komp jedine co sa zachovalo bol procesor a graficka ostatne som musel secko dokupit.....ach to bolo ale 5 mesacov som bol bez kompu pokial sme sa s bratom nan nezlozili a nekupili vsetky suciastky.... 15:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorové WWW stránkyICQ
Slake
Prispievateľ



Založený: 17 jún 2007
Príspevky: 190
Poďakovaní 6 v 4 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi júl 13, 2007 9:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
ja som zatial menil jedine RAM-ku z 2 x 512 MB = 1 GB na 4 x 512 MB = 2 GB :-)
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Don Pepo
Začiatočník



Založený: 21 apríl 2007
Príspevky: 12
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi júl 13, 2007 11:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
akurat predvcerom som tam dal novu maticnu a ram-ku
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
OLSO
Prezerateľ



Založený: 12 august 2007
Príspevky: 1
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ne august 12, 2007 1:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom
Ja som menil ventilator a menil som HDD lebo som odpalil 160GB tak som si kupil novy ale nejde mi volaako dobre lebo zapnem nejaku hru a zachvilu mi zacne cukat kym sa nerestartne...nevim cim to je mozno tym ze ten predtym mal SATA kabel a tento novy nema ci to netreba niekde nastavit v biose alebo tak ked viete tak poradte dikes... dash1:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
LuKKaS
Prispievateľ



Založený: 05 marec 2007
Príspevky: 156
Poďakovaní 8 v 3 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po august 27, 2007 12:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom
ked ti zacne ten HDD tak tukat... teda ako si napisal cukat tak si poriadne popritlacaj kable je tam zly spoj a to zacne robit ... ak ti to bude dost dlho robit tak o chvilu prides o HDD a mozes kupovat novy rolleyes:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
fiolko
V.I.P



Založený: 01 júl 2007
Príspevky: 1083
Poďakovaní 16 v 14 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po august 27, 2007 7:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom
este nikdy 5: 8:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuAOL Instant MessengerYahoo MessengerMSN MessengerICQ
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Prejsť na:   
Nemôžete pridávať nové témy do tejto sekcie.
Nemôžete odpovedať na témy v tejto sekcii.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tejto sekcii.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tejto sekcii.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.

TOPlist

TOPlist TOPlist TOPlist

Upozornenie: Tato stránka služi výhradne ako diskúsne fórum prinášajúce množstvo informácií, rád, recenzií a návodov a je vám umožnené použivať ju len pre tento účel! Nevyúživajte túto stránku k uverejňovaniu akéhokolvek materiálu ku ktorému nemáte legálne opravnenie, alebo nie ste jeho vlastníkom. Prevádzkovatel tejto stránky odmieta akúkolvek zodpovednosť za vami uverejnené odkazy alebo materiál v rozpore so zákonom! Akékolvek šírenie autorsky chránených diel bez súhlasu autora je trestné!

V prípade najdenia nelegálneho obsahu nás prosím okamžite kontaktujte.

contatore visitewebsite counter

Odkazy: Internet, Vyšívané osušky, Vtipné tričká, Vtipné darčeky, Upload obrázkov
[ Doba načítania stránky: 0.2 sekúnd ] :: [ 43 dotazov ]
Powered by php.B.B. © php.B.B. Group © Best4you.sk 2007-2019