Tak jsem zase tady lidi. Po posledním úspěchu s paní ředitelkou mě napadlo udělat něco, co tu ještě nikdy nebylo. Co takhle diskotéka? Vzal jsem kameru, nacpal kapsy rychlýma prachama a vyrazil. Myslím, že to byl skvělý nápad, protože ta diskotéka byla plná osmnáctiletých holek. Bylo super, že většina holek vůbec neměla problém se mnou mluvit. Vsadil jsem na osvědčenou chlapskou strategii a začal do nich nalévat alkohol, aby byly co nejdříve povolnější a zvětšila se moje šance na úspěch. Jednoduché to však vůbec nebylo. Trvalo celou věčnost, než se mi konečně podařilo přemluvit jednu moc pěknou holčinu, aby mi ukázala svoje mlaďoučký kozičky. Povzbudilo mě to do další akce a pak jsem objevil Lenku, úžasnou osmnáctku. Hučel jsem do ní tak, až se mi jí podařilo přemluvit, abych ji mohl za 15.000,-Kč ošukat. To byl zážitek a ta holka byla fakt libová. Pořád tomu ještě nemůžu uvěřit, ale představte si, že jsem jí nakonec vošukal přímo na té diskotéce. To byla noc a já mám pocit, že jsem se do Lenky zamiloval. Podívejte se na to raději sami.
Založený: 10 október 2007 Príspevky: 1514 Poďakovaní 329 v 177 Príspevkoch
Zaslal: Po január 25, 2010 8:11 pm Predmet:
NEW Rychlý prachy - Čtyřicátý a jednačtyřicátý úlovek (PRAHA - 22.01.2010)
Alena a Simona, Datum: 22.01.2010, Místo: Praha - ulice Žitná
Info:
Omlouvám se, ale potřeboval jsem pauzu. Znáte to, byly Vánoce a tak bylo nutné bokem našetřit nějaký rychlý prachy. Budete ale čubrnět, napadalo mě uspořádat průzkum, jestli české holky nakupují v sexshopech. Na ulici, kde je sexshopů jako máku, jsem číhal na vhodnou oběť. Byla pořádná zima a holky studený jako led, takže jsem dostával pořád košem. Nakonec dvě pěkné kamarádky se mi svěřily, že do sexshopu občas zajdou. Chopil jsem příležitost za pačesy a začal je ukecávat. Jedna mi ukázala svoje krásný prsa a na tu druhou nakonec zabralo magické kouzlo rychlých prachů. Stálo mě to sice 30.000 ,-Kč a další přemlouvání, ale nakonec jsem jí zatáhnul do baráku a tam jí vošukal!!!
Při odchodu jsem se srazil s nádhernou holkou. Bydlela v tom domě, bylo jí devatenáct a já na ní koukal jako na zjevení. Poprosil jsem jí, jestli si u ní nemohu nabít mobil a tak se vetřel k ní do bytu. Byla hrozně stydlivá a přemluvit jí bylo strašně těžké. Ve finále jsem jí nabídnul všechny prachy, co mi zbyly a ona souhlasila s pícháním, když to nebudu točit. Bože, ta kráska si se mnou fakt zašoustala a pak už jí nevadila ani ta kamera. Mizerný den nakonec skončil úžasně a tak mám pro Vás dnes dokonce DVA úlovky!!! Tak stahujte, stahujte a já jdu zase šetřit...
Napadlo mě, že bych mohl udělat anketu na téma „Jak stát pomáhá sociálně slabým“. Vzal jsem kameru a vyrazil před „Pracák“. Myslel jsem si, že vše půjde jako po drátkách, protože nezaměstnaným slečnám a ženám se přece prachy hodí. To byl velký omyl. Stál jsem tam od rána, v té zimě, jako pitomec a žádná se mnou nechtěla udělat ani rozhovor. Moje sebevědomí pomalu klesalo někam do sklepení a já ztrácel i tu poslední naději. Až pozdě odpoledne se na mě štěstí usmálo, protože z Úřadu práce vyšla velmi sympatická padesátiletá paní, která byla ochotná alespoň pokecat, za pětikilo. Protože byla fakt zima, pozval jsem jí dokončit rozhovor do nedaleké kavárny. Nechtělo se mi dlouho chodit kolem horké kaše a tak jsem na ní rovnou vybalil, jestli by si se mnou za šest tisíc nezapíchala. K mému velkému překvapení souhlasila, protože nutně potřebovala peníze pro svého syna. Jenže se objevil nečekaný problém a to, kam půjdeme náš oboustranně výhodný „obchod“ zrealizovat. Nakonec jsme skončili v blízkém office centru, kde jsem jí začal šukat na chodbě. Byl to však pořádný adrenalin, protože tam pořád někdo chodil. Držet kameru, hlídat jestli někdo nejde a ještě při tom šoustat, tak to byl neskutečný masakr. Nebylo to jednoduché, ale nakonec se vše povedlo natočit. Věřím, že se vám to bude líbit.
Kvalita:
kód:
Format profile : MP@ML
Codec ID : WMV3
Codec ID/Info : Windows Media Video 9
Codec ID/Hint : WMV3
Description of the codec : Windows Media Video 9 - Professional
Duration : 21mn 24s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 984 Kbps
Width : 640 pixels
Height : 480 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 30.000 fps
Resolution : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.215
Stream size : 304 MiB (96%)
Language : Czech
Audio
ID : 1
Format : WMA
Format version : Version 2
Codec ID : 161
Codec ID/Info : Windows Media Audio
Description of the codec : Windows Media Audio 9.2 - 64 kbps, 44 kHz, stereo (A/V) 1-pass CBR
Duration : 21mn 24s
Bit rate : 64.0 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
Stream size : 9.81 MiB (3%)
Založený: 18 február 2010 Príspevky: 51 Poďakovaní 8 v 7 Príspevkoch
Zaslal: St marec 10, 2010 10:27 pm Predmet:
TŘIAČTYŘICÁTÝ SUPER ÚLOVEK 43 cast(PRAHA - 09.03.2010)
Znáte mě, neustále zkouším různé finty, jak ulovit krásné dívky a paničky. Po minulých potížích s nezaměstnanýma holkama, jsem dostal bezvadný nápad. Vymyslel jsem inzerát, že hledám nové tváře do fotomodelingu, podal jsem ho a čekal, co se chytí do sítě. Vypůjčil jsem si od jednoho kamaráda kancelář, abych měl kam vodit případné zájemkyně. Přihlásilo se celkem deset mladých holek a některé z nich, samozřejmě ty nejpěknější, jsem pro Vás natočil. Jedna z nich však byla doslova čarokrásná. Jmenovala se Markéta a bylo jí osmnáct let. Udělal jsem s ní vstupní pohovor, nafotil castingové fotky, a když se chystala k odchodu, přešel jsem do útoku. Bez obalu jsem na ní vyhrknul, že z ní udělám supermodelku a vysázím na ruku 30.000,-Kč, když si se mnou zašuká. Čtvrthodiny jí to v hlavince pěkně šrotovalo a nakonec souhlasila. Přiznám se, že jsem z ní byl úplně mimo, ale to mi nezabránilo vyšukat tu její nádhernou, úzkou kundičku. Chlapi, ta byla neskutečná. Podívejte se na to sami, ale podle mě, to je na beton nejhezčí holka v historii Rychlých prachů. Co myslíte?
Kvalita:
kód:
Format : Windows Media
File size : 347 MiB
Duration : 23mn 34s
Overall bit rate mode : Constant
Overall bit rate : 2 058 Kbps
Maximum Overall bit rate : 2 068 Kbps
Encoded date : UTC 2010-03-09 21:16:02.373
SfOriginalFPS : 300000
Video
ID : 2
Format : VC-1
Format profile : MP@ML
Codec ID : WMV3
Codec ID/Info : Windows Media Video 9
Codec ID/Hint : WMV3
Description of the codec : Windows Media Video 9 - Professional
Bit rate : 1 984 Kbps
Width : 640 pixels
Height : 480 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 30.000 fps
Resolution : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.215
Stream size : 335 MiB (96%)
Audio
ID : 1
Format : WMA
Format version : Version 2
Codec ID : 161
Codec ID/Info : Windows Media Audio
Description of the codec : Windows Media Audio 9.2 - 64 kbps, 44 kHz, stereo (A/V) 1-pass CBR
Bit rate : 64.0 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
Stream size : 10.8 MiB (3%)
Založený: 25 november 2009 Príspevky: 184 Poďakovaní 15 v 15 Príspevkoch
Zaslal: St marec 31, 2010 4:21 pm Predmet:
Rychlý prachy 44 (30.03.2010)
Tak tohle jsem fakt nečekal. Metoda s castingem se totiž ukázala jako veleúspěšná nejen jako spolehlivý způsob lovu krásných holek, ale především podle Vašich ohlasů. Jak chcete, šel jsem do toho tedy znovu. Na nový inzerát se přihlásilo zase několik dívek a tak jsem si je začal zvát do vypůjčené kanceláře. Tento styl je sice úspěšný, ale věřte mi, že to není snadné. Ukecávat holky na šukec je pěkná fuška a dojde přitom i na pořádný trapasy. Schválně si to zkuste sami a uvidíte. Krásná princezna Markéta z minulého dílu mě opravdu dostala a tak jsem si z holek vyčíhnul čerstvě plnoletou slečnu jménem Sylva, která jí byla nápadně podobná. Hučel jsem do ní, co to šlo. Moje konto je sice po té akci dvacet táců v mínusu, ale pánové, ta holčina byla překrásná. Co říkáte? Byla to lahoda, píchat tu její mokrou pičku s luxusníma pyskama. Ať si říká, kdo chce, co chce, osmnáctky jsou na ukecávání prostě nejlepší. Nejméně polovina z nich si za prachy dá říct. Vyzkoušejte to taky.
Založený: 20 marec 2010 Príspevky: 22 Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch
Zaslal: So apríl 03, 2010 9:06 am Predmet:
Sylva ČTYŘIAČTYŘICÁTÝ SUPER ÚLOVEK (PRAHA - 30.03.2010)
100% funkcne a odskusane , moj upload !!!
Format : AVI
Délka: 31 min
Rozlišení: 640x480
Velikost: 688 MB
citácia:
Tak tohle jsem fakt nečekal. Metoda s castingem se totiž ukázala jako veleúspěšná nejen jako spolehlivý způsob lovu krásných holek, ale především podle Vašich ohlasů. Jak chcete, šel jsem do toho tedy znovu. Na nový inzerát se přihlásilo zase několik dívek a tak jsem si je začal zvát do vypůjčené kanceláře. Tento styl je sice úspěšný, ale věřte mi, že to není snadné. Ukecávat holky na šukec je pěkná fuška a dojde přitom i na pořádný trapasy. Schválně si to zkuste sami a uvidíte. Krásná princezna Markéta z minulého dílu mě opravdu dostala a tak jsem si z holek vyčíhnul čerstvě plnoletou slečnu jménem Sylva, která jí byla nápadně podobná. Hučel jsem do ní, co to šlo. Moje konto je sice po té akci dvacet táců v mínusu, ale pánové, ta holčina byla překrásná. Co říkáte? Byla to lahoda, píchat tu její mokrou pičku s luxusníma pyskama. Ať si říká, kdo chce, co chce, osmnáctky jsou na ukecávání prostě nejlepší. Nejméně polovina z nich si za prachy dá říct. Vyzkoušejte to taky.
Strana 1 z 7 Prejsť na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Ďalšia
Nemôžete pridávať nové témy do tejto sekcie. Nemôžete odpovedať na témy v tejto sekcii. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete mazať svoje príspevky v tejto sekcii. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.