Našli ste pravidlá porušujúci príspevok alebo nefunkčný odkaz? Nahláste ho tlačidlom:
|
| Autor |
Správa |
Shady91
Prezerateľ
Založený: 08 november 2007 Príspevky: 1 Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch
|
Zaslal: Pi január 30, 2009 12:38 am Predmet: Normalne v dnesnej dobe? |
|
|
Ludia, heh mozno vam to cele pride divne ...ja neviem :)) ale chcem vediet vas nazor ci je to jako normalne....... ked sme sa minule tak s chalanmi bavili o babach a kazdy sa chvalil aku ma cajku a tak...doslo mi ze ***** mam 17 a ja som este s babou nechodil...... dokonca som sa s nou ani nebozkaval.....ano...citate dobre, v 17 :D ...(nezabudnite sa opytat ze ci voobec chodim von..:D Vonku som skoro stale a velku vacsinu kamaratov tvoria osoby ZENSKEHO pohlavia.)..... samozrejme ostatni kukali na mna jak na dilika ..... ze som gay...... :D.... Tu som si vsak isty .....gay som urcite neni..:D:D baby ma pritahuju ......a dovolim si povedat ze aj ja pritahujem baby....(teraz to neberte ze som nejaky narcis alebo co) :D.... Len ja pri akomkolvek navrhu automaticky zaradim spiatocku.. (to ma najviac zaraza!, v zivote toto nerobim... proste som totalne urehotany, spontanny a za kazdu haluz az do tychto chvil :D ).. vyspat sa s babu len tak ma nejak nelaka...(v 17 divne co?? sak by som mal trtkat jak Duracell) :D.... a balit v bare len na zaklade ze skvele vyzera... hmm..... nevim ja tu osobu musim trocha poznat.... A ked uz som bol aj "zamilovany" tak kamoska mi povedala ze nechce to so mnou zacat...bo som uuzasny kamarat a nechce to dorvat..... proste taky diplomaticky ***** :D:D ....
Ja len ze ci je to este v dnesnej dobe normalne...taky pripad ako ja.....:))
Myslite ze moc vymyslam??? a okolkujem?? :D
Dakujem za kazdu normalnu odpoved :)))
//některé tvé výrazy porušují pravidla fóra !!!
//dávej si na to pozor !!
//Storm
|
|
|
Odkazy
|
|
|
13Wargas13
V.I.P

Založený: 27 december 2008 Príspevky: 685 Poďakovaní 47 v 40 Príspevkoch
|
Zaslal: Pi január 30, 2009 4:59 am Predmet: |
|
|
nemislím si že si divný,sú ľudia ktorý sú na tom ešte horšie
|
|
|
DENI666
Prispievateľ

Založený: 17 júl 2008 Príspevky: 237 Poďakovaní 17 v 15 Príspevkoch
|
Zaslal: St február 04, 2009 9:04 pm Predmet: |
|
|
Podla mna je to normalne
|
|
|
krouby
Prispievateľ

Založený: 04 august 2008 Príspevky: 268 Poďakovaní 14 v 14 Príspevkoch
|
Zaslal: Št február 05, 2009 8:00 pm Predmet: |
|
|
je to normálne aspon podla mna
|
|
|
druid41
V.I.P

Založený: 26 február 2008 Príspevky: 224 Poďakovaní 11 v 11 Príspevkoch
|
Zaslal: Št február 05, 2009 10:07 pm Predmet: |
|
|
Mne taha na osemnast a som na tom skoro rovnako je to normalne , aspon dufam
|
|
|
Lunarny_Transport
Začiatočník
Založený: 26 september 2008 Príspevky: 24 Poďakovaní 1 v 1 Príspevkoch
|
Zaslal: Ut február 17, 2009 1:12 pm Predmet: |
|
|
To je total pravda ja som do teraz tiez nechodil zo ziadnov A to mam 19 a som rad jakoze sak som any nemal cas som sa zabaval a tak co ma kamos babu tak s nou chodi kazdy den von ... Dobre je ze ich mas aspom za kamosky
|
|
|
QuaraNtiNe
V.I.P

Založený: 30 september 2007 Príspevky: 497 Poďakovaní 35 v 23 Príspevkoch
|
Zaslal: So marec 07, 2009 11:30 am Predmet: |
|
|
No môj tak:
1. netráp sa tým, že si ešte žiadnu nemal ... nie je to choroba ani nič podobne ... však daka príde aj sama a to netreba ani nejak hľadať
2. baliť babu pretože sa ti len páči ? ... no tak vieš keď vidíš dievča, o ktoré by si mohol mať záujem napr. na diskotéke alebo v podniku tak prečo nenadviazať rozhovor, však prinajhoršom sa môžeš otočiť a ísť sa baviť ďalej
3. chalani v tvojom veku sa radi chvália a tak by som už z vlastnej skúsenosti bral tie ich úžasne príbehy s rezervou
4. SI NORMÁLNY ... NEMAJ BOJA ...
5. keď máš tak veľa kamošiek ale žiadnu na dačo iné, no napadá mi možnosť ... možno na ne pôsobíš dojmom bútľavej vŕby, ktorej sa môžu vykecať a tak noooo ... treba to dáko otočiť ... napríklad keď sa budete s dákou dobrou kamoškou moc dobre baviť skús jej len tak povedať, ty si vážne skvelá, keby si nebola moja kamoška hneď ťa zbalím a podľa jej výrazu už budeš vidieť či máš dáke šance ... lebo keď ťa už raz berú len za kamoša neviem ako to bude s prerobením na dačo iné
|
|
|
miloshi
Začiatočník

Založený: 20 september 2007 Príspevky: 28 Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch
|
Zaslal: Ut marec 31, 2009 4:48 pm Predmet: |
|
|
Neboj nič..prejde pár rôčkou a nebudeš sa môct zbavit báb , samé budú za tebou chodit
|
|
|
enzooo
V.I.P

Založený: 17 september 2007 Príspevky: 930 Poďakovaní 52 v 40 Príspevkoch
|
Zaslal: St jún 17, 2009 7:51 am Predmet: |
|
|
poznáš to? život bez ženy.....
podla mna je to v pohode.
|
|
|
Fusion
Grafik

Založený: 01 september 2007 Príspevky: 405 Poďakovaní 13 v 10 Príspevkoch
|
Zaslal: Ut jún 23, 2009 9:46 pm Predmet: |
|
|
tak mas to fajn.. ja som si nasiel dakych kamaratov asi az ked som mal 18 rokov, vtedy sa zacali moje prve skusenosti. ale vsimol som si ze pri chalanoch to casto tak byva ze prva pusa kludne v 18, niektori v 16, alebo dake trtkacie skusenosti v 20 atd atd.. u zenskych to neplati a dalo by sa povedat ze to je normalne;D ako keby sa vyzadovalo ze chalan ma byt starsi ale nie vzdy to plati samozrejme no:)
|
|
|
Odkazy
|
|
|
SmSn
Začiatočník

Založený: 09 júl 2009 Príspevky: 20 Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch
|
Zaslal: Št júl 09, 2009 3:27 pm Predmet: |
|
|
Je to normalne ale je lebsie ked mas babu
|
|
|
marek7501
Častý prispievateľ

Založený: 04 október 2007 Príspevky: 80 Poďakovaní 4 v 4 Príspevkoch
|
Zaslal: Ut november 24, 2009 2:34 pm Predmet: |
|
|
niesi gay....a to poznam aj jan kamos vela abb mam mkamaratky a ziadna ze to nechce doj....tym ze by sme spolu chodily......ale neboj karta sa raz obrati......je to normalne.....mozno cakas iba na tu "pravu" nemaj boja....a troska sebavedomia a neutekaj hned z bojiska....
|
|
|
Stadial
V.I.P

Založený: 27 február 2008 Príspevky: 992 Poďakovaní 176 v 98 Príspevkoch
|
Zaslal: Ut november 24, 2009 3:38 pm Predmet: |
|
|
Proste mi o pripadá, že čakáš len na poriadny vzťah.
A myslím si že striedať ženy ako ponožky je nenormálnejšie ako nemať 5 a viac rokov ani jednu.
Našiel som sa v tebe
|
|
|
Getready
Mierne pokročilý

Založený: 28 marec 2010 Príspevky: 428 Poďakovaní 49 v 32 Príspevkoch
|
Zaslal: So jún 12, 2010 10:50 pm Predmet: |
|
|
Jasne suhlasim, som na tom rovnako..baby si raz vsimnu ze si opatrny, nikde sa nezenes(aj ked by si chcel:)
To das uvidis
|
|
|
misobyg
Prispievateľ

Založený: 20 marec 2008 Príspevky: 178 Poďakovaní 38 v 21 Príspevkoch
|
Zaslal: Po jún 14, 2010 11:54 pm Predmet: |
|
|
:D ja mam 20 a ties som ziadnu nemal a nemam a ani nechcem :D zeny su pritaz :D
|
|
|
goge
Prezerateľ
Založený: 09 október 2009 Príspevky: 2 Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch
|
Zaslal: Ne apríl 15, 2012 12:48 am Predmet: xxx |
|
|
mám 34 rokov a tiež nechodím s nikým som totižto ženatý a manželka keby mi nato prišla že s niekým chodím...
dúfam že už máš teraz babu - ked toto tu čítaš
|
|
|
|
|
|