Normalne v dnesnej dobe? - download, ulozto, online

Upload obrázkovNápoveda • Hľadať • Pravidlá fóra • Zoznam užívateľov • Kontakt • Moja IP • Môj profil • XXX fórum
Odmeny uživatelomRegistrácia • Väzenie • Reklama • Nastavenia • Súkromné správy • Prihlásenie
Filmy na pozeranie zadarmo - Onlinefilmy.eu

POZOR! - Dňa 12. 5. 2013 kredit na file hosting server Share-rapid získava uživatel: sokol1 . Viac info tu!

Začnite MS v hokeji s bonusom 333 EUR a stávkou bez rizika!

HD - fastshare - ulozto - euroshare - czshare - hellspy - share-rapid - turbobit - ryushare - 3D

Normalne v dnesnej dobe?

LinkChecker
                                                 Našli ste pravidlá porušujúci príspevok alebo nefunkčný odkaz? Nahláste ho tlačidlom:                 Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému
Autor Správa
Shady91
Prezerateľ

Založený: 08 november 2007
Poďakovaní 0 v 0 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi január 30, 2009 12:38 am    Predmet: Normalne v dnesnej dobe? Odpovedať s citátom

Ludia, heh mozno vam to cele pride divne ...ja neviem :)) ale chcem vediet vas nazor ci je to jako normalne....... ked sme sa minule tak s chalanmi bavili o babach a kazdy sa chvalil aku ma cajku a tak...doslo mi ze ***** mam 17 a ja som este s babou nechodil...... dokonca som sa s nou ani nebozkaval.....ano...citate dobre, v 17 :D ...(nezabudnite sa opytat ze ci voobec chodim von..:D Vonku som skoro stale a velku vacsinu kamaratov tvoria osoby ZENSKEHO pohlavia.)..... samozrejme ostatni kukali na mna jak na dilika ..... ze som gay...... :D.... Tu som si vsak isty .....gay som urcite neni..:D:D baby ma pritahuju ......a dovolim si povedat ze aj ja pritahujem baby....(teraz to neberte ze som nejaky narcis alebo co) :D.... Len ja pri akomkolvek navrhu automaticky zaradim spiatocku.. (to ma najviac zaraza!, v zivote toto nerobim... proste som totalne urehotany, spontanny a za kazdu haluz az do tychto chvil :D ).. vyspat sa s babu len tak ma nejak nelaka...(v 17 divne co?? sak by som mal trtkat jak Duracell) :D.... a balit v bare len na zaklade ze skvele vyzera... hmm..... nevim ja tu osobu musim trocha poznat.... A ked uz som bol aj "zamilovany" tak kamoska mi povedala ze nechce to so mnou zacat...bo som uuzasny kamarat a nechce to dorvat..... proste taky diplomaticky ***** :D:D ....
Ja len ze ci je to este v dnesnej dobe normalne...taky pripad ako ja.....:))
Myslite ze moc vymyslam??? a okolkujem?? :D

Dakujem za kazdu normalnu odpoved :)))

//některé tvé výrazy porušují pravidla fóra !!!
//dávej si na to pozor !!
//Storm
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Odkazy

13Wargas13
V.I.P

Založený: 27 december 2008
Poďakovaní 47 v 40 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Pi január 30, 2009 4:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom

nemislím si že si divný,sú ľudia ktorý sú na tom ešte horšie
DENI666
Prispievateľ

Založený: 17 júl 2008
Poďakovaní 17 v 15 Príspevkoch

PríspevokZaslal: St február 04, 2009 9:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Podla mna je to normalne
krouby
Prispievateľ

Založený: 04 august 2008
Poďakovaní 14 v 14 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Št február 05, 2009 8:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

je to normálne aspon podla mna
druid41
V.I.P

Založený: 26 február 2008
Poďakovaní 11 v 11 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Št február 05, 2009 10:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Mne taha na osemnast a som na tom skoro rovnako :-) je to normalne , aspon dufam 16:
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Lunarny_Transport
Začiatočník

Založený: 26 september 2008
Poďakovaní 1 v 1 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ut február 17, 2009 1:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

To je total pravda ja som do teraz tiez nechodil zo ziadnov A to mam 19 a som rad jakoze sak som any nemal cas som sa zabaval a tak co ma kamos babu tak s nou chodi kazdy den von ... Dobre je ze ich mas aspom za kamosky
QuaraNtiNe
V.I.P

Založený: 30 september 2007
Poďakovaní 35 v 23 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So marec 07, 2009 11:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom

No môj tak:
1. netráp sa tým, že si ešte žiadnu nemal ... nie je to choroba ani nič podobne ... však daka príde aj sama a to netreba ani nejak hľadať
2. baliť babu pretože sa ti len páči ? ... no tak vieš keď vidíš dievča, o ktoré by si mohol mať záujem napr. na diskotéke alebo v podniku tak prečo nenadviazať rozhovor, však prinajhoršom sa môžeš otočiť a ísť sa baviť ďalej
3. chalani v tvojom veku sa radi chvália a tak by som už z vlastnej skúsenosti bral tie ich úžasne príbehy s rezervou
4. SI NORMÁLNY ... NEMAJ BOJA ...
5. keď máš tak veľa kamošiek ale žiadnu na dačo iné, no napadá mi možnosť ... možno na ne pôsobíš dojmom bútľavej vŕby, ktorej sa môžu vykecať a tak noooo ... treba to dáko otočiť ... napríklad keď sa budete s dákou dobrou kamoškou moc dobre baviť skús jej len tak povedať, ty si vážne skvelá, keby si nebola moja kamoška hneď ťa zbalím a podľa jej výrazu už budeš vidieť či máš dáke šance ... lebo keď ťa už raz berú len za kamoša neviem ako to bude s prerobením na dačo iné

miloshi
Začiatočník

Založený: 20 september 2007

PríspevokZaslal: Ut marec 31, 2009 4:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Neboj nič..prejde pár rôčkou a nebudeš sa môct zbavit báb , samé budú za tebou chodit :-)
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
enzooo
V.I.P

Založený: 17 september 2007
Poďakovaní 52 v 40 Príspevkoch

PríspevokZaslal: St jún 17, 2009 7:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom

poznáš to? život bez ženy..... smiech:

podla mna je to v pohode.
Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránkyICQ
Fusion
Grafik

Založený: 01 september 2007
Poďakovaní 13 v 10 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ut jún 23, 2009 9:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak mas to fajn.. ja som si nasiel dakych kamaratov asi az ked som mal 18 rokov, vtedy sa zacali moje prve skusenosti. ale vsimol som si ze pri chalanoch to casto tak byva ze prva pusa kludne v 18, niektori v 16, alebo dake trtkacie skusenosti v 20 atd atd.. u zenskych to neplati a dalo by sa povedat ze to je normalne;D ako keby sa vyzadovalo ze chalan ma byt starsi punk: ale nie vzdy to plati samozrejme no:)
Odkazy

SmSn
Začiatočník

Založený: 09 júl 2009

PríspevokZaslal: Št júl 09, 2009 3:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Je to normalne ale je lebsie ked mas babu 6: punk:
marek7501
Častý prispievateľ

Založený: 04 október 2007
Poďakovaní 4 v 4 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ut november 24, 2009 2:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

niesi gay....a to poznam aj jan kamos vela abb mam mkamaratky a ziadna ze to nechce doj....tym ze by sme spolu chodily......ale neboj karta sa raz obrati......je to normalne.....mozno cakas iba na tu "pravu" nemaj boja....a troska sebavedomia a neutekaj hned z bojiska....
Stadial
V.I.P

Založený: 27 február 2008
Poďakovaní 176 v 98 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Ut november 24, 2009 3:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Proste mi o pripadá, že čakáš len na poriadny vzťah.
A myslím si že striedať ženy ako ponožky je nenormálnejšie ako nemať 5 a viac rokov ani jednu.

Našiel som sa v tebe wink:

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránkyICQ
Getready
Mierne pokročilý

Založený: 28 marec 2010
Poďakovaní 49 v 32 Príspevkoch

PríspevokZaslal: So jún 12, 2010 10:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jasne suhlasim, som na tom rovnako..baby si raz vsimnu ze si opatrny, nikde sa nezenes(aj ked by si chcel:)
To das uvidis
wink:

Zobrazit informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorové WWW stránky
misobyg
Prispievateľ

Založený: 20 marec 2008
Poďakovaní 38 v 21 Príspevkoch

PríspevokZaslal: Po jún 14, 2010 11:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

:D ja mam 20 a ties som ziadnu nemal a nemam a ani nechcem :D zeny su pritaz :D
goge
Prezerateľ

Založený: 09 október 2009

PríspevokZaslal: Ne apríl 15, 2012 12:48 am    Predmet: xxx Odpovedať s citátom

mám 34 rokov a tiež nechodím s nikým oops: som totižto ženatý a manželka keby mi nato prišla že s niekým chodím... diablo: 8:

dúfam že už máš teraz babu - ked toto tu čítaš

Prejsť na: